0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni avensislere takılabiliyor mu?
verso comfort extra 2009 cc takılabiliyormu bilgisi olan yazsın...
Kod: [Seç]yeni avensislere takılabiliyor mu?Maalesef yeni avensislere takılamıyor.Kod: [Seç]verso comfort extra 2009 cc takılabiliyormu bilgisi olan yazsın...Verso modellerinede takılamıyor.Sadece Corolla ve Auris'in benzinli modellerine takılabiliyor.
ben izmirde oturuyorum az önce toyota tokulları aradım...2004 avensisim var cc takılır mı dedim yeni avensisleretakılıyor dediler...siz yenilerine takılmıyor demişsiniz...
değerli arkadaşlar 2005 model sedan benzinli aracım var acaba hız sabitleyici takılabiliyormu ...
Arkadaşlar Aydın Parmaksızlar Toyota da Toyota Corolla verso comfort 2006 model aracıma cruise kontrol takdırdım.On numara da çalışıyor.Ancak takdırabilmek için göbeğim çatladı.Garanti istemedim...işçilik dahil 310,00 TL'ye maal oldu.Allah herkese bu konforu yaşatsın inşallah...Ayrıca takan usta da gerçekten işini layıkı ile yapıyor...Ayrıca elektronik alanında türkiye 3.cülüğü var.Yaklaşık 1 aydan beri kullanıyorum herhangi bir sıkıntı veya poroblemle karşılaşmadım...Takdırmak isteyen arkadaşlara duyurulur
Hayırlı olsun. Gerçekten konfor için çok faydalı bir teknoloji, fakat Adaptif CC olmadığında sürüş sırasında dalmamak lazım bence.