0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar servis taktığına göre orjinal olması lazımayrıca gözüme çarpan bide xenon far kiti 350 tl lcd li park sensörü 150 tl iditel 0232 252 29 00 bilginize (tokullar toyota)
Vallaha ben 2 gün önce 2010 model corollaya cruise control takılabilirmi diye Eskişehir Toyota servisine sordum takılır dediler.
Bugün Toyota servisine gittim.Corolla benzinli arabama taktırmak için Cruise Control fiatını sordum.Pazarlık sonucu 400 den 300 TL'ya indiler.Bende bir kaç gün düşüneyim dedim.Alt tarafı direksiyona bir kol takacaklar silecek kolu gibi kaldırdımı devreye girecek.Frene bastımı devreden çıkacak.Değer mi bilmiyorum.Cruise control araca sahip olan arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum.
Finally!!I have my Auris 1.4 D4D with cruise control.I have bought from Toyota a oem kit in order to add the cruise control function on auris (1ND-TV).The box is from El-PAS ( http://www.el-pas.co...cts_ecruise.htm )It works with the original toyota switch, the instalation is very simple.It comes with a Led to insert in the dashboard, on the very same place as in the factory install.Tomorrow i will post here the ref codes of the kit. And some pictures
Bu gün benzinli corolla arabama cruise kontrol taktırdım.250 TL ya mal oldu.Direksiyonun silecek kolunun altına bir kol taktılar.İşimi 45 dakikada hallettiler.Hemen test ettim.Hakkaten güzel bir şeymiş.En çokta ayağınızı gaza basmadan hızınızı artırabilir ve yavaşlatabiliyorsunuz bu hoşuma gitti.Şiddetle tavsiye ediyorum.