0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok ve hiç olmayacak gibi.
bayram bey eğer araç dizel değilse benzinli tüm toyotalara hız sabitleyici takılıyor diye biliyorum. bizim aurislere birkaç tane arkadaş vardı hız sabitleyici taktıran. montajını kavacık toyota plaza'da yaptırmışlardı o arkadaşlar. yanlış hatırlamıyorsam da 250-300 arası bi şey tutmuştu.
Herkese Merhaba. çalışmalarım tamamlandı. 2010 Corolla 1.4 D4D Diesel2010 Avensis 1.6 PetrolBu iki aracıma da Hız Sabitleyici + Hız limitörü + Hız Hafızası 3 kademeli taktırdım. Detayları buraya yazacağım. bu işe meraklı arkadaşlarla tecrübelerimi paylaşacağım, ben çok çektim, isteyen arkadaşlar çekmesin bari.
bende bugün tokullar toyota plaza izmir'de cruise kontrol taktırıyorum.bakalım inşallah faydasını görürüz...
güray bey nasıl sonuç aldınız merak ettim doğrusu ve maliyeti nekadar
kendim izmir dışında olduğumdan aracı dün teslim aldırdım babama...deneme imkanı olmamış(servis ile ev arası biraz yakın)...ama yapılan bakım + servis işlemleri + cruise takım ve de tanıtım kısacası ilgi ve alakanın çok iyi olduğundan bahsetti.gelişmeleri buradan paylaşırım.40.000 bakımı 290 tlcruise takım 250 tltoplam 540 tl....
DOğru mu anladık Güray bey?Cruise control montajı 250 TL mi?
yeni avensis için bilgisi olan var mı?
evet 250 tl .ilk başta 300 tl.dediler bende biraz araştırdım eskişehir'de 236 tl.ye taktıranlar var dedim buradan bulduğum bilgiye dayanarak.250 tl.ye takarsanız takın yoksa kalsın daha fazla veremem dedim zaten 40.000 bakımında şu an arabam dedim.onlarda bir bakalım falanca kişiye sormam gerkiyor dediler.sonuçta kabul ettiler 250 tl.bayıldık oldu ama deneme imkanı bulamadık bandırma'ya dönüşünde denerler artık bizimkiler...uzun lafın kısası tokullar'dan çok memnun kaldım hatta teşekkür mesajı attım toyota.com.tr.'ye
Ya Güray kardeş, birden senin arabanın benzinli olduğunu fark etmemişim.Bendeki dizel, dizele takmıyorlar, senin arabayı dizel zannettim sevindim bende taktrayım diye. Güle güle kullan...
''Hız sabıtleyiciyi, benim megane I'e taktırabilirmiyim? Bilgisi olan varmı? Takılırsa maliyeti ne olur? ''semih bey ne alaka megane ? toyota bölümündeyiz yokmu renonun bir clup sayfası..
yenisini bilmiyorumda eski avensislere takmıyorlar..
istanbuldan mercom eloktronik yapıyormuş sizde bir bilgi alınleventm@ercomelektronik.com0216 5405151uygulatırsanız bana da bilgi verinözcan antalya
Bu forum toyota firmasının sitesi değil Muammer Bey. Kullanıcılarının sitesi. Paylaşım yapıldığı için Semih Bey'de yardım istemiş. Olabilir.