0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güncel kasa değil de, 2006 2007 falan o kasa D4D avensislerde gayet de hız sabitleyici koymuşlar, demekki dizel olmasıyla alakalı değil bu durum...
Evet satış stratejisi ile ilgili.
Satış stratejisi değil, politika tradejisi.Toyota resmen âciz duruma düştü bu CC olayı ile...
bugün iki ayrı servisten hız sabitleyici için fiyat aldım.bir servis 260 tl, diğeri 460 tl fiyat verdi.aradaki fark nedir? taktıran arkadaşlardan fiyat alabilir miyim.araç 2011 corolla comfort extra 1.6 benzinli
Murat Bey , Merhabalar Ereğlideyim bende.. İyiymiş 260 lira fiyat.. Bu size özelmi yoksa herkese uygulanan bi fiyat mı acaba..? Bu arada hemşeri sayılırız bende Hendek'liyimama Ereğlide ikamet ediyorum.. Saygılar.. Bende yaptırsam şimdi 260 liraya yaparlarmı diyosunuz..?
bu arada benim de doğum yerim hendek adapazarı tuzcuoğlunu arayarak fiyat alın.ben temmuzda taktırmıştım
bu ilandaki kol 2010 auris'lere de olur mu acaba?
Arkadaşlar, çocuklar arka emniyet kemerlerini sürekli tak çıkar yaptıkları için kemer ikazı devreye giriyor ve ikaz sesini sürekli dinlemek zorunda kalıyorum. Verso 2011 modelin kemer ikaz sesi nereden susturulabiliyor bilen varmıdır?