0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayni fabrikada calistigimiz bir arkadasimda verso 2011 eleganti var ve gecen sene internetten aldigi cc yi direksiyon altinda bulunan soketet takarak kullandigini soyluyor. Bugun oldu halen sorun yasamaktadir.Tam olarak nerden aldi kaca aldi bilmiyorum acikcasi
Geçen hafta hız sabitleyici sipariş ettim montaj dahil 450 tl. 2011 corolla comfort extra ya umarım montajında bir sorun yaşanmaz. çünkü daha önceden taktıklarını düşünmüyorum.Fiyat için ne düşünüyorsunuz. son zamanlarda fiyat alan veya taktıran var mı acaba?
300-500 TL arası fiyatlar gördük forumdaki arkadaşlaradan.Her servis değişik fiyat uyguluyor. Aracınızın yakıtı benzin değil mi?
bu başlık altında daha önce yazdığım gibi 2011 comfort extra aracıma taktırmıştım. 266 tl ye (montaj dahil)herhangi bir sorun yok. 5 dk. da takıyorlar.
işte o taktıkları Cruise değil Cruise zaten araçta var, onlar size bize 20 30 dolarlık Cruise özelliğini çalıştırabilmek için gerekli olan kolu montaj bizden diye 266TL ye satıp kazıklıyorlarhttp://www.ebay.com/itm/TOYOTA-CAMRY-YARIS-COROLLA-07-08-09-10-CRUISE-CONTROL-/180995763891?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a24302eb3&vxp=mtr
Münir bey keşke kendiniz taksaydınız. Çok daha ucuza mal olurdu. Direksiyon simidi değişecekse tabi fiyat normal. eski direksiyonu bırakmayın servisde geri isteyin bence.
mesut bey, bu aparatı ebaydan alırsak ne kadar kargo tutar? yurt dışından geliyor anladığım kadarıyla, kargosu çok tutar mı sizce? bilginiz var mı?
12 dolar kargo ücreti var
ÇİN'DEN CH AIRMAIL İLE KESİNLİKLE BİRŞEY SİPARİŞ ETMEYİN GELMEZ.CH POST TÜRKİYE'YE ELEKTRONİK EŞYA GETİRMEME KARARI ALDIĞINDAN 2 AYI AŞKIN SÜREDİR TÜM GÖNDERİLER ÇİN'DEN ÇIKMADAN SATICIYA DÖNÜYOR.BU NEDENLE GEREKİRSE FARK VERİP HK POST VEYA SG POST İLE SİPARİŞ EDİN.
Özer abi ben dx ten 2 fener siparişi verecektim onlarda sorun çıkar mı acaba .
dealextrem de çin çıkışlı bir site ama gönderimlerini farklı tedarikçilerden yaptığı için kullanılan posta değişiyor. Ama siparişten önce ch post dışında gönderimi teyid edin.hele el fenerinde pil varsa cn post hiç getirmez. bu yasak önce pil ve pil içeren cihazlar için başlamıştı.
işte o taktıkları Cruise değil Cruise zaten araçta var, onlar size bize 20 30 dolarlık Cruise özelliğini çalıştırabilmek için gerekli olan kolu montaj bizden diye 266TL ye satıp kazıklıyorlarhttp://www.ebay.com/itm/TOYOTA-CAMRY-YARIS-COROLLA-07-08-09-10-CRUISE-CONTROL-/180995763891?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a24302eb3&vxp=mtrMesut bey, benimde aracım 2007 corolla sol hb manuel, yukarıdaki linkte bulunan aparat, aracım için uygun mü? bilgi verirseniz sevinirim..