0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bahadır sorsanaydın 2011 ler cc ile geliyor.Seninkiylr aralarındaki bariz fark ne.
Bugün 2001 model benzinli Toyota Corollama (1.6 comfort Extra) Ankara Akota da hız sabitleyici takdırdım.
Bugün 2001 model benzinli Toyota Corollama (1.6 comfort Extra) Ankara Akota da hız sabitleyici takdırdım. Parça işçilik dahil 264 TL tuttu. Hiç pazarlık yapmadı. Direk kendi fiyatları. Az bişey deneme imkanım oldu. 40 KM hız ve daha sonrası için kullanılabiliyor bu özellik. Ben hep gözümde o kola tıkladığımda ekranda onunla ilgili yazılar çıkacak ve hızı ordan ben ayarlayacağım diye düşünüyordum. Ama öyle değilmiş. Sabitlemeyi düşündüğümüz vites ve hıza geldiğimizde kolun ucundaki başla/durdur düğmesine bastıktan sonra kolu aşağı bir kere itince o anki hızımızda sabitliyor. Gaza basıp hızımızı artırdıktan sonra ayağımızı gazdan çekince sabitlediğimiz hıza tekrar dönüyor. Kolu yukarı doğru her itişimizde hız ayarını ayalardığımı hızdan 2 km artırıyor. Ancak frene bastığımızda tamamen devreden çıkıyor. (Bazı kısımlar anlatılmıştı.Ben hepsini bir araya toplayayım dedim.) Ancak az önce okuduğum kadarıyla devreden çıkardıktan sonra tekrar başla düğmesine basıp kolu bir kez yukarı ittiğimizde son sabitlediğimiz hıza geliyormuş. Onu da deneyeceğim
Merhaba. Kusura bakmayın 2011 yerine 2001 yazmışım farkında değilim. Akota orjinal CC takıyor ve garanti bozulmuyor evet...
bende merak edip aradım hemen ankara akota plazayı güncel corollalara cc takılıyormuş ama yeni avensis için öyle bir bilgi yok dediler ama ileride olabilirmiş