0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vedat bey bende biliyorum toyotanın sayfası olmadığını semih beyin yazısını dikkatlice okursanız coralla için takılan hız sabitleyicinin megana takılmasından bahsetmiş ikisinin de beyin proğramı farklı .yazıyı yanlış anlamış olabilirim ama okuyunca böyle bir fikir uyandırdı bende.reno sayfasında daha rahat bulacağından bahsetmek istedim.üslup kapa ise af ola..
eveeet.bugün cruise kontrolü deneme imkanı buldum.uzun yolda trafiğin fazla yoğun olmadığı bölgelerde gayet kullanışlı.daha öncede uzun yol yapmıştım ama bugün sanki daha az yoruldum gibi.40 km.üzerinda aktif hale getirebiliyorsunuz.ben 110 km.de aktif yapıp yolun coğunu bu sayede katettim.frene basınca devre dışı kalıyor gaza basınca devrede kalmaya devam ediyor,gazdan ayağımı çekinçe devreye soktuğum hıza kadar düşüp orada sabit kalıyor.birde yokuşa tırmanmaya başlayınca biraz gaz veriyor sürati sabit tutmak için.şuan için gayet iyi tek dezavantajı direksiyona bağlı yani direksiyonu çevirdiğinizde kolda dönüyor...yakıta gelince ortalama 110 km. hız ile giderken gördüğüm ortalama tüketim 7.5 lt/100 km idi.
Arkadaşlar selamlar. Az önce galeriye vekalet vs tüm evraklarımı teslim ettim. 42. hafta avensis elegant ekstra aldım ve 2 aydır bekliyorum. Malesef avensise talep o kadar yüksek ki 1,5-2 aydan önce almanız pek mümkün görünmüyor. Gemiye yüklenip şu anda yolda olduğu söylendi ve önümüzdeki hafta teslim edeceklerini ilettiler. Özellikle akıllı giriş ve cruise control olmaması nedeniyle beklemedeydim ama nihayet beklediğime değecek sanırım. Özellikle otobanda kullananlar 130-140 ta cruise devreye alıp tadına doyum olmadığını söylüyorlar kısmetse bende haftaya teslim alınca deneme şansım olacak. Deneme sonrasında izlenimlerimi paylaşacağım. Herkese iyi haftalar,iyi forumlar...
Hayırlı olsun .
Dün Toyota Kavacık'a 2006 model Verso Comfort aracıma cruise control montajı yapılabiliyormu diye mail attım. İşte gelen cevap. SAYIN; Erkan Bey tarafımıza bildirmiş olduğunuz konuyla ilgili olarak aracınızın teknik özellikleriden dolayı cruıser control montajı yapılamamaktadır.Bilgilerinize sunarız.SaygılarımlaMüşteri İlişkileri uz.Sultan GüneriGerçekten İstanbulda Versolara cruise montajı yapan bayi yokmu. İzmir'e yada başka şehirlere mi gitmek gerekiyor?