0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yuvarlak farlı kasa için yüksek fiyat bence tipinden dolayı ben düşünmezdim bu aracı 12.000 e başka arabalarda bakabilirsin illa toyota olcak diyosan 12.000 e 98 model ve altı corolla bak derim satarkende zorluk çekmezsinbu arada ankaralılar istanbul dan araba almazlar diye duymuştum deniz etkisi rutubet yüzünden daha çabuk çürüyo diye duymuştum ne kadar doğru bilmem
Ama şu da bir gerçektir ki iklimi kuru olan bir coğrafya ile nemli iklime sahip olan coğrafyadaki araçların kaportasındaki çürüme süresi aynı değildir tabiiki.
Barış bey doğru duymuşsunuz deniz olan bölgelerdeki nemden dolayı araçların karoserisi daha az ömürlü oluyor. Ama bugüne kadar hiç bir Toyota'nın bir Renault gibi yada kuş serisi Tofaş'lar gibi çürüdüğünü görmedim. Hem benim gördüğüm kadarıyla aynı özellikteki araçları kıyasladığınızda İstanbul'daki araçlar daha pahalı fiyatlara satılıyor. Yani bir başka deyişle İstanbul arabası para ediyor.
Çürümeyi sadece görünen yer olarak düşünmemek lazım. Egzozda mesela dıştan çok sağlıklı durabilir ancak içten çürümüş olabilir
bende iyi biliyorumda sen 2, sayfayı göstermişsin en ucuz corolla 1986 model gl 2900 tl istanbul kadıköyde 1. sayfayada bakabilirmisin aslında bu kıyaslama olmaz yinede düzeltelim1994 gli en ucuz nerde bakabilirmisin ben söyleyim istanbul bahçelievler bunlar tesadüf değil
İyi de Gökhan kardeşim peki en çok ilan hangi ilde? İlanları il yüzdesine göre bi düşün. Elbetteki en çok sürüm hangi ildeyse o ilden en ucuz aracı bulmak da çok zor olmayacaktır. Ayrıca 2. sayfayı seçme nedenim ilk sayfada araba değil ekipman ve yedek parçaların ilanları vardı o yüzden o sayfayı koymadım.
güveniyorsan ae 101 ne çık karşıma