0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende Ferdi bey konuya ne zaman müdahil olacak diye bekliyordum senin araç farklı Ferdi emsalleriyle karıştırmamak lazım senin kinin benzerini ankara oto drag gördüm hatta sen sanmıştım çok güzel görünüyordu
1999 ve 2008 corollarımız var babam ve benim. 99 kasa araç bizde 6. yılına girecek. şimdiye kadar tık demedi (akü hariç, ilk aküsünü değiştirdik) tutulmuyor dediler bitirdiler arabayı. araç şu an 85000 dolaylarında. tek kelime ile kemik gibi. direksiyonu soyuluyorsa verirsin 150 ytl kaplatırsın hakiki deri ile olur biter. ayak dinlendirme yeri olmasa da çok önemli değil, yeni kasa corollamda var ayak dinlendirme, kullandığım çok çok nadirdir. önemli bir şey değil. 99 un en güzel yanı motor vs. sorunu yok bir üst model gibi. sorunsuz olsun 100 km. de 1 lt extra benzin helal olsun. 99 kasaya her bindiğimde. toyotaya helal olsun demekten kendimi alamıyorum. düşük fiyata satmaktansa, hurda indirimine girene kadar sorunsuz ve konforlu sürüşün tadını çıkarmayı tercih ederim. varsın tutulmasın.
99 un en güzel yanı motor vs. sorunu yok bir üst model gibi. sorunsuz olsun 100 km. de 1 lt extra benzin helal olsun. 99 kasaya her bindiğimde. toyotaya helal olsun demekten kendimi alamıyorum. düşük fiyata satmaktansa, hurda indirimine girene kadar sorunsuz ve konforlu sürüşün tadını çıkarmayı tercih ederim. varsın tutulmasın.
Arka 97 lerle aynı çünkü kasa aynıÖn farların lastikleri 3 yıl önce aldığımda dediğiniz gibiydi sıcak bir havada şeffaf silikonla yapıştırdım yerlerine 3 yıldır kımıldamadı bileDireksiyonu aldığımdan beri deri kılıfla kullanıyorum en ufak aşınma yok :
kesinlikle arka aynı değil ben metreyle ölçmedim ama ben terranın arkasında rahat oturamıyordum