0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
safety sense gelinceye kadar akşam olur. onu geçtim hava yastığı standart olsun bari. japon gruplarında hava yastığı abs gibi güvenlik ekipmanları standart. japonlar; arka hava yastığı için ekstra para istemiyor. aynı etik davranışı vw'den de bekliyoruz.
Hocam hayatım boyunca hiç kendi üzerime aracım olmadı benim daha gencim ve üniversiteden yeni mezun oldum babamında hiç vw marka aracı olmadı yani vw hayranı olmam için bi sebebim yok açıkçası,Hatta çok fazla insanla Vw'nin aslında balon bi marka olduğunu sadece Türkiye'de böyle premium görüldüğünü Avrupa ülkelerinde Symbol'den farkı olmadığını açıkladığım için tartıştım,laf anlatamadım orası ayrı .Benim anlatmak istediğim konu Vw'yi eleştirebiliyorsak kendi kullandığımız markayı da eleştirebilmeliyiz.Hadi rakip markayı eleştirdik onda sıkıntı yok ama eleştiri yaparken eleştiri yapıyımda mantıklı olsun mantıksız olsun önemli değil düşüncesiyle eleştiri yapılmamalı o markanın gerçekten eleştirilmesi gereken bi yönünü eksiğini açığını göstermek için eleştiri yapmalıyız.
Şurda bir sorun var. Sizin bahsettiğiniz arka hava yastığının tam olarak ne olduğunu bilmediğinizi düşünüyorum.VW'nin sitesinden arka yan hava yastığına baktığımda açıklaması şu şekilde yazılı ;"Arka Yan Hava YastıklarıArka Yan Hava yastıkları arkada oturan yolcular için ek bir pasif güvenlik tedbiridir.Bu paketin içeriği modelden modele göre değişmekle birlikte genel olarak arka sağ ve sol emniyet kemerleri için aktif gergili piroteknik sisteminide içerir. " Gördüğüm görsele görede arka koltukların yanında bir hava yastığı görünüyor.Yani bu hangi araçta standart önce bunu bi belirtin.Sonrasında eleştiriniz yerini bulsun.Amacım VW'yi övmek değil.Kendim VW kullanıcısıda değilim.Hiç VW sahibi de olmadım.
bosuna konusuyorsunuz bence gereksiz yorum yapmaya gerek yok. cunku karsidaki insan anlamadan dinlemeden tutturmus bir hava yastigi muhabbeti ama daha o hava yastigi dedigi seyin ekstradan konuldugunu bile bilmiyor saniyor ki sadece onlerde var parasini verince arkaya da koyuyorlar bindigi toyota teknoloji harikasi.. nede olsa hava yastiklari standart
Bu arada toyota nın da fiyat giydirmesi devam ediyor.Geçen ay 127.000 TL olan corolla premium bu ay birden 157.800 TL olmuş.Akıl alır gibi değil, 30.000 tl gibi bir fiyat bindirmesi nedir arkadaş? Toyota da anlaşılan dalga geçmeye başladı.Bu gidişle satış rakamlarında arkaya doğru kayması içten bile değil.
Acea nın sitesinde böyle bir istatistik göremedim.