0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim yorumum: ilk dört filo ve kiralama arabası. bence gerçek lider honda civic. corollacıların birçoğu civic'e yönelmiş. üretimi duran jetta'cıların ezici çoğunluğu passat'a yönelmiş.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 06, 2017, 18:53:56http://www.arabalar.com.tr/haziran-2017-satis-rakamlari
Egea nın da filo olacağını sanmıyorum. Etrafta alan çok fazla tanıdığım var. Çünkü araba ucuz ve geniş.
Katılıyorum. Araç hem ucuz hem geniş hem de nispeten kaliteli malzemeler kullanılmış. Yakıtı, çekişi de iyi. Çarpışma test sonuçları da iyi olaydı iyi olacaktı ama malesef test sonucu çok kötü. Çoğu kullanıcı önce fiyata önem verdiği için çok satıyor araç.
çoğu kullanıcının çarpışma testlerinden haberi olduğunu sanmıyorum
Güvenlik testlerinden kimsenin haberi yok maalesef, insanların aldırdığı da yok. Ama asıl ilginç olan fiyatların bu kadar yüksek olmasına rağmen satış adetleri. Bu ülkede ekonomik kriz var diyenlere bu satış rakamlarını göstermek lazım. Tamam Corolla, civic vs. diğer araçlar güzel ama bu araçlar 90.000 küsür liralardan satılıyor. Ben değil sıfır araba almak, elimdeki aracı satıp model bile yükseltemezken millet bu deli paraları nerden buluyor nasıl ödüyor anlamıyorum. Demek ki millet iyi para kazanıyor. Ne diyelim, allah daha çok versin