0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biraderdeki tam otomatik Golfte aynısını yapıyor. Diyelim 2000 devirde (devir sayısı benzetmedir, gerçek değerini unuttum) 90 la gidiyorsunuz, sollama yapmak için gaza bastın mı devir anında 3500 - 4000 lere yükseliyor ve araba deyim yerindeyse fırtına gibi hızlanıyor... Otomatik Golf ile sollama yapmak çok keyifli...
Türkay, ben de sollamada vites düşürürüm. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler ya... Biraderin Golfü her ne kadar sorunlu çıktıysa da performansı müthiş... Tabii motoru 1.9 lt. Bir düşük viteste 4000 devire çıktığında acayip fırlıyor. Kendi aracım o kadar şiddetli fırlamıyor bak... Ben onu demek istemiştim...
opellerin bazı otomatiklerinde vitesin üzerindeki tuş ta aynı görevi yapıyo o zaman ama 3.0 omega da vardı onunki çok acayip dokunmaya gelmiyo
Temel bir gün hızlı bir araba almış.Az sonra gelmiş araç haşat.Yenisini vermişler.Az snrada araç haşat bir halde.Üçünüyü de vermişler ama bu sefer Temeli yanlız göndermemişler hep beraber yol çıkmışlar.Bizim Temel 1,2,3,4,5 derken "sıkı durun uşaklaar,rokete ateyrum" diye....temel R harfini ROKET sanıyormuş...