0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gecenin o vaktinde ancak o kadarını yapabildim
hazım abi uzun bir süre o hot wings ile yaşadım ucuzdu da migrosta bir ara ben elektrikli ızgarada pişiriyorum abi mangal tadında oy oy bir de ben cılbır denen şeyi kaynar suya kırılan yumurta olarak bilirdim
Evet doğru söylüyosun bro nagi kolayına kaçmış
vay benim kardeşlerime nelerde biliyolar geleceğin kılıbıkları sizi ben pratik adamım biraz. kolayına kaçmayı severim evlendim oldu bitti
Hüseyin benim bir lafım vardır Kadınlar iyi yemek yapsaydı büyük restoran/otellerin aşçıları kadın olurdu. Genelinde hep erkek aşçı var.Yemek içi bana göre biraz zevk işi. Ben ölçüyle iş yapmam hiç göz kararı olur. İyi yemek yapan bayan arkadaşlara lafım yok tabi.
zaten yemek yapabilmek yetenek işidir. be bu konuda yetersizim biraz bana kolayda ne varsa olur
Nagihan neyse konuyu kapatalım bu saatte şimdi tavuğu nerden bulacam. Bulsam yapması uzun sürer. Bu muhabbetin sonu hayır görünmüyor. Büyük ihtimalle ben tavuk krizine gireceğim. Bu arada face de benim tavuk çevirme yaparken foroğrafım vardır. Onu pişirene kadar az uğraşmamıştım. Tam 2 saatimi almıştı. Ama değdi tabi. Hazırlıksız gitmiştim pikniğe.Nagihan benim favorim portakalagaci.com