0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
;)Daha güzelini söyleyeyim, patatesleri rendeleyin, içine yumurta kırın, tuz ve biber ekleyip karıştırın. Köfte haline getirip tavada kızartın. Enfes oluyor
SAyın yöneticim.Konseyde Hande hanımın gerçekte var olup olmadığını.Eğer var olan biriysede erkek mi yoksa gerçekten bayan bir kişilikmidir bunun araştırılmasını talep ediyorum.Hiç bir bayanki bu kadar ısrarlara rağmen tek foto bile olsa ısrarları geri çevirmez ve "işte ben buyum" dedirtecek bir işe imza atardı.Ama Hande hanımda bu yazdıklarımdan eser bile yok.Bu konu araştırılsın diyorum.
Hande Hn.'a biraz süre tanıyalım Özcan. Benim hala umudum var
Yok yok ben Alperin tarifini akşam eve gidince evde yaparım. Acaba içine haşlanmış tavuk katıp öyle mi kızartsam
SAyın yöneticim.Konseyde Hande hanımın gerçekte var olup olmadığını masaya yatıralım.Eğer var olan biriysede erkek mi yoksa gerçekten bayan bir kişilikmidir bunun araştırılmasını talep ediyorum.Hiç bir bayanki bu kadar ısrarlara rağmen tek foto bile olsa ısrarları geri çevirmez ve "işte ben buyum" dedirtecek bir işe imza atardı.Ama Hande hanımda bu yazdıklarımdan eser bile yok.Bu konu araştırılsın diyorum.
Hande hanim, bir cok foruma üye. Zamaninda kontrol yapilmisti.Hatta birinde abi diyerek biri mesaj atmis, dalga gecmisler.
Araştırmaya gerek yok yani.Gerçek bir kişilik
Alper denemek lazım bunu.Güzel bir şeye benziyor.Bu arada bu tarif sanamı yoksa anneyemi ait
bu arada istihbarat teşkilatınız mükemmel....
Valla ne yalan söyleyeyim, annemin tarifi. O da Rus TV'sinden öğrenmiş ama
En iyisi üye gruplarına İstihbarat'ı da ekleyelim, Hakkı herhalde o gözlükler ile şimdiden gönüllü olur teşkilata dahil olmaya
Ruslar'ın buna benzer ilginç tarifleri çok. Fransız, İtalyan, vs mutfağına fazla takılmayıp açılmak lazım yeni ufuklara, tatlara
Canım Lakerda çekti.