0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sorma yahu , o kadifeyi koca izmirde bulamadım, (Yazın kadife getirmiyorlarmış) gidip manisadan almıştım ama çok ucuz metresi 3.5 liraydı, oldukça pratik ve kullanışlı, yıkanabiliyorda, ayrıca kılıf olmadığı için hava yastıklarına olumsuz bir etkiside yok
Ehliyeti alali bir sene olmadi daha Ozcan, nerdeee...
Özcan Abi konunu şimdi gördüm ! bende bu aralar baya taktım bu işe İnternette İrfan Usta diye bir adamın çalışmaları var akıl almayacak şekilde başarılı ama hep kullandığı ürünler profesyonel şimdi benim bir kaç değineceğim konu var 1-BauHouase tamı çalışıyorsun ? burası hangisi (gelip belki çayını içeriz)2-Ben Sonax ın bu hızlı cilası ile Araç içi temizleyicisini aldım. Hızlı cila isminden de anlaşıldığı gibi normal cila zahmeti çekmek istemeyen arkadaşlara göre biçilmiş kaftan özellikle araç ıslak iken uygulanması işi daha da kolaylaştırıyor. Araç içi temizleyicinin çok kirli yüzeyleri temizlemesini beklemeyin, ama oda lekeleri orta halli çıkartıyor.3-Cila ve Pasta cila da tercihim fiyat performans olarak ÇBS Teflon ve ince pasta cila bununda nedeni silikon içerikli cilalar boya ya zarar veriyor, sonax ın ürünleri biraz pahalı bu aralar bazı internet alışveriş sitelernde %45e varan indirimler var almanın tam zamanı.Selamlar