Gönderen Konu: Aracımızı temizleyelim.....  (Okunma sayısı 12151 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Aracımızı temizleyelim.....
« Yanıtla #100 : Eylül 04, 2009, 02:27:15 »
Hayirli olsun Ozcan. Tertemiz de olmus masallah.
Bu arac otomatik vitesli, degil mi? Fiyatlari ne duzeyde acaba?
   Teşekkürler Ahmet.Araba otomatik vites ve 2004 model.İki hava yastığı var ama ABS yok :wacko: Klimalı ama elektrikli aynası yok :wacko: Direksiyondan kumandalı teyp var ama arkada hoparlör yok :wacko: Elektrikli cam kumanda düğmeside el freni ile bitişik :wacko: Bu özelliklere sahip arabayı vadeli olarak 16 bin TL'ye aldık.İyimi aldık kötümü aldık bilmiyorum ama kardeşim aldı bir kere....(Toyotanızın kıymetini bilin,adam akıllı sevin arabanızı  :D )
    Hakkı senin arkadaşında ilginçmiş :rofl: Kadın o kadar sigara içmişki tavan simsiyah,kültablası sanki yanardağ lavlarına denk gelmiş :( Sinyal kolu ve silecek kolunda ki pislikleri tornavida ile temizledim desem belkide inanmayacaksınız.Araba o derece kirliydi :( Motor kaputunu içten silip birde pasta cila attımmı hiç bir eksiği kalmayacak Şeytan'ın (rengi Şeytan Kırmızı)
    Hazım temizle tabii ki arabanı.Pırıl pırıl olsun.Aldığımız her araca ben bunları yapıyorum.Corolla'dan da bir poşet Fino yada Terrier köpek kılı toplamıştım...Bu arada leke çıkarıcıyı kullanmadan önce koltuğun görünmeyen bir yerine küçük bir uygulama yap.Koltuğun deseninide çıkarabilir... :) Takılırsan teknik destek vermeye her zaman hazırım.Telefonumu biliyorsun zaten :)
    Ataka teşekkür ederim abiciğim.Sağolasın daha iyisi senin olsun(Fransız olmasında :D ) Farları söküp temizleyeceğim derken nasıl bir temizlik yapacaksın Atakan ? Ön farın camlarını sökme gibi zorlu bir işe sakın kalkışma...Elinde falan kalırsa yazık olur.Senin farın tekinin fiyatı ilkbaharda 568 TL KDV hariç bir fiyata sahipti.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Eylül 04, 2009, 02:27:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Eylül 04, 2009, 15:31:18 »
özcan abi yeni aracınız hayırlı olsun sağlıkla kullanın kazasız belasız, temizlik de güzel olmuş eline sağlık ama o paraya keşke bi toyota alsaydın.
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Eylül 04, 2009, 16:36:27 »
özcan hayırlı uğurlu olsun,allah kaza bele vermesin, gördüğüm kadarıyla temizlik konusunda çok titiziz, arabayı çöplükden kurtarmışsın :) aslında sen aracı satın alınacak satıcısın :) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Eylül 04, 2009, 16:39:32 »
bugun carrefoura gittim motor temizleyicisi falan alcaktım sonax 19 milyondu adını şimdi unuttum bişe vardı 14 milyondu bide içmekan temizleyiic aldım 11 milyona 25 milyon harcadık haftasonu temizlik var :D

sonax ürünlerinde carrefour çok pahala, geçen hafta tekzen yapı markete gittim neredeyse yarı fiyatlarına aldım,biçok yerde şubeleri var,internetden bakabilirsin... sonaxın araç şampuanını 6,50 tl ye almıştım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #104 : Eylül 04, 2009, 22:15:39 »
özcan abi yeni aracınız hayırlı olsun sağlıkla kullanın kazasız belasız, temizlik de güzel olmuş eline sağlık ama o paraya keşke bi toyota alsaydın.
   Teşekkürler Emrah.Sağolasın kardeşim.Vallahi bunun keşkesi falan yok .Kardeşim almış oldu bir kere.Bana danıştığında HAYIR dedim ama :(

özcan hayırlı uğurlu olsun,allah kaza bele vermesin, gördüğüm kadarıyla temizlik konusunda çok titiziz, arabayı çöplükden kurtarmışsın :) aslında sen aracı satın alınacak satıcısın :) 
   Teşekkürler Muhammet kardeşim.Sağolasın.Evet arabayı çöplükten kurtardım.Şimdi pırıl pırıl.Boş ver 206'yıda bugün baba eve dönüş yaptı.Şükür kazasız belasız ve cezasız geldi...Özlemişim kendisini.Pazar günü artık genel bir yıkama işleminden geçer yine.Bu arada yeni aldığın ön lastikler arabayı bayağı açmış :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #105 : Eylül 04, 2009, 22:57:23 »
Hayırlı olsun Özcan abi. Masaallah temizlikte bayagı ugrastırmıs. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Eylül 04, 2009, 22:59:14 »
yok özcan abi baktım önde arkada olmuyor bende genel bi emizlik yaptım
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #107 : Eylül 04, 2009, 23:32:30 »
Hayırlı olsun Özcan abi. Masaallah temizlikte bayagı ugrastırmıs. :)
  Teşekkürle Ramazan.Sağolasın.Bu temizlik beni fazla uğraştırmadı.Avuç kadar araba.Passat memleketten döndü.Önümüzdeki hafta beni daha büyük bir temizlik bekliyor.Motordan girip egzosdan çıkarım artık.
yok özcan abi baktım önde arkada olmuyor bende genel bi emizlik yaptım
   Stopların temizliğinde problem yokta ön farlar çok zor.Ancak 2000'lim zımpara+bol sabunlusu+çizik giderici pasta ve cila ile ön farlarının dış temizliğini yapabilirsin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Eylül 04, 2009, 23:33:52 »
abi arka stoplar için baya uğraşmak gerekiyor fakat benim stoplar gayet temiz.göstergeleri temizledim valla çok güzel oldu
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #109 : Eylül 06, 2009, 13:24:54 »
   Stopların aslında pek bir zorluğu yok Toyota'larda.Sök-tak işlemleri en rahat arabalar diyebilirim belki...Yinede üstesinden gelemeyeceğin kanısındaysan dokunmamak en sağlıklısı Atakan..