0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle aracınızdaki far mercekli olduğu için xenon aracınıza uyumludur, karşıdakinin gözünü almaz. Fakat tavsiyem led almanızdır. Led vs Xenon başlıklı açtığım konuyu da okumuş olmanız gerekir. MFK hiç duymadım ama fiyat ismi duyulmamış bir kit için fazla. Kendiniz alıp takabilirsiniz bile. Led alırsanız niken, xenon alacaksanız da forza 4300k öneririm.
link ve performansla ilgili tüm yorumlarımı orada yaptım.
Linki buldum abi 9005 mi 9006 mı aldıgınız ?
http://urun.n11.com/xenon-far/h1-h3-h4-h7-h8-h11-h15-9005-9006-ledxenon-powercre-led-sogutmali-P100035315 burada dediğiniz ledi buldum abi , benim aklımda olan ömür konusu oldu artık OSram night breaker sildim suan
Teorikte ömürleri çok yüksek, siz daha iyi bilirsiniz. Şahsen şöyle düşündüm 1.5-2 seneden fazla ömrü olması bile benim için fazlasıyla yeterli. Performans halojen ampulu kullanıp 1-1.5 sene götüreceğine aynı fiyata led daha mantıklıdır diye düşündüm. İyiki de almışım xenondan da iyi performans veriyor benim açımdan.
Abi bugun sanayiye gittim deneme yaptik kisalara xenon 8000k taktk mercrkli guzel durdu uzunlarada led hb3 led xenon bakiyorum suan simsek etkisi icin sansimi kisada xenon uzunda led den yana kullanim diyorum buna ek olarak parklaelri ve sisleri hesaba katmamisim ben sizlerden bu konuda da yardim alabilir miyim ??
8000k da yağmurda siste önünü hiç göremezsin. Sen bilirsin tercih senin.
Parklara led, Kısalara H11 Xenon uzunlara da hb3 9006 led, sislere H11 xenon.Parklar dipsiz turuncuKısalarda 4300 veya 6000K xenonUzunlardaki ledlerin detayını bilmiyorumSislere 3000K sarı xenon.Bu kombinasyon tüm surnlarınızı çözmekle birlikte aracın duruşunu değiştirecek kombinasyondur.
Hocam cok tesekkur gayet guzel bi kombin gibi duruyor fakat ben kisalarda xenona 8000k takim diyorum ne dersiniz ? Uzunlarada hb3 led dediginiz gibi simsek icin gerisi sizin dediginiz zaten
Bende forza 8000k vardı. Negatif bişey yaşamadım ama öyle çok da test imkanım(yağmur ve siste kullanım olarak) olmadı. Xenondan sonra uzun süre kullanamadım arabayı. 8000 biraz maviye kaçıyor. O yüzden 4300 veya max 6000 öneririm.
O beyazlık cezbettiyse seni led de 6000k. Isınma problemi yok, selektör yaptığında kısaların yanmıyorsa xenon ampullerinin ömrünü de azaltacaksın. Yine de al kullan senin bileceğin iş.
Cok tesekkurler bende bu duruma gore yaoicam secimimiMesaj Birleştirildi: Mart 25, 2017, 17:54:31Abi az once gene sanayiye gittim sordum bir kac yere photo led varmis ve 400 tl cektiler niken satmiyoruz dedi adan ayarimi kacirdi olsaydi direk takicaktim ama suan xenona kaldim gibi kisalarda