0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Xenon selektörde ömrü azalır. Geç ısınır, performans alamazsın. Ben önereceğimi önerdim, denemek, istediğini seçmek sana kalmış.
Bizzat kullanan biri olarak söylüyorum yağmurda hiçbir şey göremiyorsunuz.Aracı kenara çektiğim bile oldu kuvvetli sağanakta.Zaten 150-200 liraya aldıklarımız da xenon falan değildir.Üst segment araçlarda yüksekliği ve ışık seviyesini yola ve karşıdakine göre ayarlayan sistem xenondur.Bizimkisi gariban rüyası
@Mutlu Tekir (30216) Uzunlara taktıgım ledlerde sıkıntı var. Soketlere tam oturtup taktıgımda sag far tepeyi sol far kısalardan kısa mesafeyi aydınlatıyor yardımcı olabilir misin ?ne yapmalıyım. Kısalar duzgun far ayarı yaptırdım ama uzunlara yapamayız dedi adamlar.
Aurisim olmadığı için birşey diyemeyeceğim. Acaba soldaki farı takarken ters mi taktın? Tam oturtulamadı mı acaba?
uzunlara far ayari olur mu abi?
Benim bildiğim olmuyor Ledlerin yönü nedir? Yani ledler dışarıdan bakınca sağa sola mı bakıyor yoksa ikiside farklı yönlere mi bakıyor?
Astraya led taktım ben oldukça memnunum,oldukça net görüş.En sondakini yağmurlu havada çekmiştimAyrıca konumhttp://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=78660.msg1050462#msg1050462
Seninkisi güzel gösteriyor hocam bende bildiğin daga tasa gönderiyor odagı
Hocam led ve xenon farkından kaynaklanıyor olabilir.Farlarda mercek yok.Trafikte xenonlu araçlarla karşılaştırınca(yan yana durunca) dediğiniz gibi xenon biraz fazla dağılıyor,daha güçlü ve yoğun sanki.