0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayirlısı olsun inşallah istediğiniz gibi bir araç bulursunuz.Fiyat olarak çok uyğuna vermişsiniz.Tapatalkla gönderildi
Maşallah çok güzel bakmışınız. Hayırlısı olsun. Emin olun otomatiğin tadını alın aramazsınız. Otomatik avensis yakışır yine.
Hayırlısı olsun. İnşallah yeni Alacağınz araçta içinize siner. Kendi adıma Allah bir mani vermezse uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Tabi nasip meselesi.
Bahadır Bey,Diğerlerini bilmem ama bahsettiğiniz fiyatlarla Megane almaktan vazgeçmekle iyi bir karar vermişsiniz.
Hayırlı olsun Bahadır hocam, Toyota chr baktın mı?
Hayırlısı olsun, maşallah çok kısa sürede sattınız, tanıdık falan mıydı? @bahadır ersoy (8305)
hayırlı olsun insan aracını satınca çok duygulanıyor. yakın zamanda bende aracımı sattım avensise geçtim iyi bilirim. captur lara baktınız mı? komşum kullanıyor çokta memnunum diyor.
peugeot 508 dizel tam otomatik de seçenekler arasında olabilir bahadır bey.
Hayır hocam Chr bakmadım. Aslında araçla ilgili hiçbir fikrim yok. Bayide 1.2 turbo modeli vardı. Kadınlar üşüşmüştü uzerine
Bir ayrılık da benden gelsin o zaman. Suzukimle bugün vedalaştık adapazarına gönderdim. Akşam içini boşaltırken benim de içim cız etti yemin ederim.