0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mayıs 2014'te aldığım aracımı bu sabah itibariyle satmış bulunuyorum. Satılacak araç değildi ama otomatik vitesli araba ihtiyacım olduğu için vedalaştık kendisiyle. Hüzün çöktü içime, giderken arkasından baka kaldım. Sanırım ilk defa kullandığım araçla bir bağ kurdum. Satılınca anladım. Ne diyelim her güzel şeyin bir sonu varmış. Alan kişi hayrını görür inşallah. O da çok mutlu ayrıldı. Eski bir Avensis kullanıcısına gitti arabam. Helali hoş olsun. 2013 model 2 parça boyası vardı, 58000 km'de lpg de vardı. 56750'ye verdim. Sanırım biraz uyguna sattım ama olsun. Şimdi araç bakıyorum ama 60000 liraya Avensis kalitesinde araç bulamıyorum. Gerçekten kıymeti bilinmeyen bir araç Avensis. Bu paralara Corolla, Jetta gibi araçlar içime sinmiyor.
Bahadır hocam hakkınıza hayırlısı olsun.Fiyat olarakta çok uyguna gitmiş gerçekten.Skoda Octaviada şu anda 1.6 litre dizel Style paket(en full) 4*4 satışa sunulmuş durumda
Bahadır bey hayırlı olsun. Ben de eski bir avensis kullanıcısıyım. Avensis gibi atmosferik otomatik yeni civic de sizi tatmin edebilir. Şanzımanı cvt ki bu çok büyük bir artı. Pazar günü aracı test ettim. Piyasa koşullarında alınabilecek bir araç. Önümüz sene turbo ve yıl sonunda dizeli gelecek. Naçizane şuan araba olacak olsam fiyat performans olarak dsg dizel octavialarla ilgilenirdim. Bir test edin derim.
Bahadır hocam hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın.Aracınız hakkında biraz aydınlatın bizi
Hocam teşekkür ederim, aracı Dod'dan 2.el (2016 model) olarak aldım, cuma teslim alacağım 2016 model Tdi Dsg Highline Golf, renk pasifik mavisi, cam tavanlı ve anahtarsız çalıştırma opsiyonları var. Ben de pek bir şey bilmiyorum aracın teknik detayları ile ilgili olarak. Biraz kullandıktan sonra öğreneceğim artık.
Araçta maşallah yok yok TDI tarzım değil sadece gerisi komple beni benden aldı Renk,donanım extralar Valla çok güzel tercih maşallah Allah kaza bela ceza vermesin inşallah
kaan bir yazılım şart dimi ona, hayırlı olsun
Valla bence şart. Ben olsam aldığım gün yaptırırdım. Adanada Mahmut abi yazılım yaptırdı. Mutlu mesut kullanıyor