0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mayıs 2014'te aldığım aracımı bu sabah itibariyle satmış bulunuyorum. Satılacak araç değildi ama otomatik vitesli araba ihtiyacım olduğu için vedalaştık kendisiyle. Hüzün çöktü içime, giderken arkasından baka kaldım. Sanırım ilk defa kullandığım araçla bir bağ kurdum. Satılınca anladım. Ne diyelim her güzel şeyin bir sonu varmış. Alan kişi hayrını görür inşallah. O da çok mutlu ayrıldı. Eski bir Avensis kullanıcısına gitti arabam. Helali hoş olsun. 2013 model 2 parça boyası vardı, 58000 km'de lpg de vardı. 56750'ye verdim. Sanırım biraz uyguna sattım ama olsun. Şimdi araç bakıyorum ama 60000 liraya Avensis kalitesinde araç bulamıyorum. Gerçekten kıymeti bilinmeyen bir araç Avensis. Bu paralara Corolla, Jetta gibi araçlar içime sinmiyor.
Bahadır abi dsg yi denemek istersen musait birgünde benim araçla biraz gezebiliriz. Stronic dsg ile aynı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam eşime çok büyük geleceği için malesef elemek zorunda kaldım D segmenti araçları. Ama ilerisi için düşünüyorum 508. Yeni modellerinde Eat6 şanzıman koymuşlar sanırım. Kullananlar çok memnun.hocam bende avensisimi sattım ve 508 aldım 1.6 e hdi vites geçişlerine bir hafta içinde alışıyorsunuz bence değerlendirin derim çok sessiz ve konforlu bir araç ve yakıtı gerçekten çok iyi
İnşallah yeni aracınızda daha mutlu olursunuz.. Ben de bir önceki aracımı sattığımda ben de aynı şeyleri yaşadım sizinle.. acelem olduğu için sizin gibi nispeten ucuza vermiştim bir de.. hala yolda görsem dönüp bakıyorum.. Peugeot 3008 de düşünebilirsiniz bence yılın otomobili olmaya aday..
Avensis den sonra tek geçerim superb olur. Ben bir kaç yıldır acayip taktım bu makineye.
Hayırlısı olsun. Ama içimdeki ses avensisi biraz arayacaksınız diyor C4 Picassoda bakılabilir. Müthiş bir araç. Teknoloji harikası resmen, uzay aracı mübarek
Kardeşim Sağol kralsın. Bugün denedim a1 tfsi stronic var arkadaşımda. 50 km yol yaptim sehir içi. Bayıldım vites geçişlerine. Araba hafif ve 1.4 tfsi motor fena yürüyordu. Bugün dod da Pasifik mavisi tdi dsg cam tavan Golf buldum. 2016 model 20000 km de. 93000 e bıraktılar. Çok içime sindi araç. Yarın gidip kapora bırakmayı düşünüyorum. Eğer alirsam bir kaç konu ile ilgili seni rahatsız etmeyi düşünüyorum.
Selman bey çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Mesaj Birleştirildi: Kasım 21, 2016, 23:03:39Toyota forumunda bunu sorduğum için beni affedin arkadaşlar ama bizim forum gibi bir tane daha yok internette. Yeni araç için kapora verdim. Acaba Vw servisleri dışardan yağ götürürsem garanti kapsamında araca bakım yapıyor mu? Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Bakıyorlar ama faturaya muşterinin getirdiği yağ konuldu diye bir ibare düşüyorlar diye biliyorum ama arayıp sormanızda fayda var.
Toyota forumunda bunu sorduğum için beni affedin arkadaşlar ama bizim forum gibi bir tane daha yok internette. Yeni araç için kapora verdim. Acaba Vw servisleri dışardan yağ götürürsem garanti kapsamında araca bakım yapıyor mu? Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Nayır naffedemeyiz Abi vw de işler biraz karışabilir yağı siz götürürseniz. Çok katı kuralları olan bir garanti sistemi var. Tabi aksesuarlar vs değil Ama bildiğim kadarıyla servisler Castrol yada Mobil 1 kullanıyorlar. Bayiden bayiye değişiyor
Benim bir endişem daha var aldığım araç 20000 km de ve 15000 bakımına girmemiş, nasıl rahat bir sahibi varsa artık Aracı Dod'dan alıyorum onlar da Vw menşeili olduğu için 'merak etmeyin, hiç sorun olmaz garanti' dediler. Yarın yine de bir gidip soracağım artık. Renk konusunda çok aynı anda çok eleştiri ve beğeni aldım, herkes beyaz dedi ama beyaza bir ara vermeye karar verdim dostlar.