Gönderen Konu: Avensis'imi sattım. Bir ayrılık hikayesi.  (Okunma sayısı 8494 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis'imi sattım. Bir ayrılık hikayesi.
« Yanıtla #40 : Kasım 18, 2016, 01:54:07 »
Avensis den sonra tek geçerim superb olur. Ben bir kaç yıldır acayip taktım bu makineye.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 18, 2016, 01:54:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Kasım 18, 2016, 01:58:38 »
Mayıs 2014'te aldığım aracımı bu sabah itibariyle satmış bulunuyorum. Satılacak araç değildi ama otomatik vitesli araba ihtiyacım olduğu için vedalaştık kendisiyle. Hüzün çöktü içime,  giderken arkasından baka kaldım. Sanırım ilk defa kullandığım araçla bir bağ kurdum. Satılınca anladım. Ne diyelim her güzel şeyin bir sonu varmış. Alan kişi hayrını görür inşallah. O da çok mutlu ayrıldı. Eski bir Avensis kullanıcısına gitti arabam. Helali hoş olsun.
 2013 model 2 parça boyası vardı, 58000 km'de lpg de vardı. 56750'ye verdim. Sanırım biraz uyguna sattım ama olsun. Şimdi araç bakıyorum ama 60000 liraya Avensis kalitesinde araç bulamıyorum. Gerçekten kıymeti bilinmeyen bir araç Avensis. Bu paralara Corolla,  Jetta gibi araçlar içime sinmiyor.
Yenisine sağlık ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 46 kere teşekkür etti
  • 103 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Kasım 18, 2016, 08:19:48 »
508 şu anda tam otomatik EAT6 motoru çıkardı. belki fiyat tuzlu gelebilir ancak artık eski seri gibi tek kavrama olayı yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Kasım 18, 2016, 09:06:24 »
Mayıs 2014'te aldığım aracımı bu sabah itibariyle satmış bulunuyorum. Satılacak araç değildi ama otomatik vitesli araba ihtiyacım olduğu için vedalaştık kendisiyle. Hüzün çöktü içime,  giderken arkasından baka kaldım. Sanırım ilk defa kullandığım araçla bir bağ kurdum. Satılınca anladım. Ne diyelim her güzel şeyin bir sonu varmış. Alan kişi hayrını görür inşallah. O da çok mutlu ayrıldı. Eski bir Avensis kullanıcısına gitti arabam. Helali hoş olsun.
 2013 model 2 parça boyası vardı, 58000 km'de lpg de vardı. 56750'ye verdim. Sanırım biraz uyguna sattım ama olsun. Şimdi araç bakıyorum ama 60000 liraya Avensis kalitesinde araç bulamıyorum. Gerçekten kıymeti bilinmeyen bir araç Avensis. Bu paralara Corolla,  Jetta gibi araçlar içime sinmiyor.

İnşallah yeni aracınızda daha mutlu olursunuz.. Ben de bir önceki aracımı sattığımda ben de  aynı şeyleri yaşadım sizinle.. :( acelem olduğu için sizin gibi nispeten ucuza vermiştim bir de.. hala yolda görsem dönüp bakıyorum..  :(

Peugeot 3008 de düşünebilirsiniz bence yılın otomobili olmaya aday..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 46000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Kasım 18, 2016, 13:02:45 »
hocam bende avensisimi sattım ve 508 aldım 1.6 e hdi vites geçişlerine bir hafta içinde alışıyorsunuz bence değerlendirin derim çok sessiz ve konforlu bir araç ve yakıtı gerçekten çok iyi
Toyota varsa problem yok..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Kasım 18, 2016, 20:24:55 »
Bahadır abi dsg yi denemek istersen musait birgünde benim araçla biraz gezebiliriz. Stronic dsg ile aynı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
  • 177 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis\\\\\\\'imi sattım. Bir ayrılık hikayesi.
« Yanıtla #46 : Kasım 18, 2016, 21:46:00 »
Bahadır abi dsg yi denemek istersen musait birgünde benim araçla biraz gezebiliriz. Stronic dsg ile aynı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeşim Sağol kralsın. Bugün denedim a1 tfsi stronic var arkadaşımda. 50 km yol yaptim sehir içi. Bayıldım vites geçişlerine. Araba hafif ve 1.4 tfsi motor fena yürüyordu. Bugün dod da Pasifik mavisi tdi dsg cam tavan Golf buldum. 2016 model 20000 km de. 93000 e bıraktılar. Çok içime sindi araç. Yarın gidip kapora bırakmayı düşünüyorum. Eğer alirsam bir kaç konu ile ilgili seni rahatsız etmeyi düşünüyorum.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 18, 2016, 21:49:22

Hocam eşime çok büyük geleceği için malesef elemek zorunda kaldım  D segmenti araçları. Ama ilerisi için düşünüyorum 508. Yeni modellerinde Eat6 şanzıman koymuşlar sanırım. Kullananlar çok memnun.
hocam bende avensisimi sattım ve 508 aldım 1.6 e hdi vites geçişlerine bir hafta içinde alışıyorsunuz bence değerlendirin derim çok sessiz ve konforlu bir araç ve yakıtı gerçekten çok iyi

Mesaj Birleştirildi: Kasım 18, 2016, 21:51:44

Bakmadığım bir tek 3008 kaldı. Yarın en son ona bakıp karar vermeyi düşünüyorum. Tesekkurler.
İnşallah yeni aracınızda daha mutlu olursunuz.. Ben de bir önceki aracımı sattığımda ben de  aynı şeyleri yaşadım sizinle.. :( acelem olduğu için sizin gibi nispeten ucuza vermiştim bir de.. hala yolda görsem dönüp bakıyorum..  :(

Peugeot 3008 de düşünebilirsiniz bence yılın otomobili olmaya aday..

Mesaj Birleştirildi: Kasım 18, 2016, 21:53:41

Hocam baktım. O nasıl geniş bir araç öyle. Gemi gibi. 600 litre bagajı var. 1.85 im ve arkada ayak ayak üstüne atıp oturdum. Malesef bütçemi aştı araç. Ama dediğiniz gibi güzel makine.

Avensis den sonra tek geçerim superb olur. Ben bir kaç yıldır acayip taktım bu makineye.

Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Kasım 19, 2016, 00:36:57 »
Hayırlısı olsun. Ama içimdeki ses avensisi biraz arayacaksınız diyor :)

C4 Picassoda bakılabilir. Müthiş bir araç. Teknoloji harikası resmen, uzay aracı mübarek :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Kasım 19, 2016, 09:46:41 »
Hayırlısı olsun. Ama içimdeki ses avensisi biraz arayacaksınız diyor :)

C4 Picassoda bakılabilir. Müthiş bir araç. Teknoloji harikası resmen, uzay aracı mübarek :)

Kaan kardeşim bana da öyle geliyor.  Kim bilir belki bir gün yine buluşuruz.
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '11
  • 69 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Kasım 19, 2016, 10:29:30 »
3008 ya da mazda cx3 bakin. Sedanda ise kendine ozgu suspansiyon sistemi ile c5 alinabilir. 3008 de toyota sanzimani var 2015 sonrasi eat6.

Yeni octavia 1.0 dsg denedik, surekli yuksek devir istiyor ve kararsiz vites gecisleri yasatiyor yokusta. Superb olabilir.

GT-N5105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #50 : Kasım 19, 2016, 13:01:59 »
Kardeşim Sağol kralsın. Bugün denedim a1 tfsi stronic var arkadaşımda. 50 km yol yaptim sehir içi. Bayıldım vites geçişlerine. Araba hafif ve 1.4 tfsi motor fena yürüyordu. Bugün dod da Pasifik mavisi tdi dsg cam tavan Golf buldum. 2016 model 20000 km de. 93000 e bıraktılar. Çok içime sindi araç. Yarın gidip kapora bırakmayı düşünüyorum. Eğer alirsam bir kaç konu ile ilgili seni rahatsız etmeyi düşünüyorum.

Abi hayırlısı olsun .
Abi golf tartışmasız sınıfının en iyisi . Abi ne konuda olursa olsun elimden geleni yaparım . Hayırlısı ile alırsanız bu araçlarda vagcom ile bir sürü özellik açılıyor dışarıda bunlara para verip açtırmayın bende hem kablo hemde tüm özelliklerin kodları mevcut bir gün buluşur hem konuşuruz hem istediğiniz özellikleri açarım .
Son olarak abi 1.6tdi dsg yide denemek isterseniz benim araç 1.6 tdi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 189000
  • Model Yılı: '08
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Kasım 20, 2016, 23:04:44 »
Bahadır Bey sanırım iki taraf içinde güzel bir alışveriş olmuş ama haklı olarak üzülmüşsünüz. Hakkatten güzel araba bu kasa avensisler. Alabilecek olsam hemen alırdım tekrar bir avensis sahibi olursunuz inşallah.Ayrıca Helal hoş olsun demeniz o kadar hoşuma gitti ki haddim olmayarak maşallah size diyorum(içimden geldi :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
Ynt: Avensis\'imi sattım. Bir ayrılık hikayesi.
« Yanıtla #52 : Kasım 21, 2016, 23:01:17 »
Selman bey çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 21, 2016, 23:03:39
Toyota forumunda bunu sorduğum için beni affedin arkadaşlar ama bizim forum gibi bir tane daha yok internette. Yeni araç için kapora verdim. Acaba Vw servisleri dışardan yağ götürürsem garanti kapsamında araca bakım yapıyor mu? Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '12
  • 16 kere teşekkür etti
  • 259 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Kasım 21, 2016, 23:53:10 »
Selman bey çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 21, 2016, 23:03:39
Toyota forumunda bunu sorduğum için beni affedin arkadaşlar ama bizim forum gibi bir tane daha yok internette. Yeni araç için kapora verdim. Acaba Vw servisleri dışardan yağ götürürsem garanti kapsamında araca bakım yapıyor mu? Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Bakıyorlar ama faturaya muşterinin getirdiği yağ konuldu diye bir ibare düşüyorlar diye biliyorum ama arayıp sormanızda fayda var.
2012 Mazda 3 1.6D (2016-....)
2006 Suzuki Grand Vitara (2015-2016)
2011 1.33 Auris (2014-2015)
1997 Renault Broadway (2008-2009)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Kasım 22, 2016, 00:02:13 »
Bakıyorlar ama faturaya muşterinin getirdiği yağ konuldu diye bir ibare düşüyorlar diye biliyorum ama arayıp sormanızda fayda var.
Toyota servislerinde uygulandığı gibi demek ki  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Kasım 22, 2016, 00:11:09 »

Nayır naffedemeyiz :rofl:

Abi vw de işler biraz karışabilir yağı siz götürürseniz. Çok katı kuralları olan bir garanti sistemi var. Tabi aksesuarlar vs değil
Ama bildiğim kadarıyla servisler Castrol yada Mobil 1 kullanıyorlar. Bayiden bayiye değişiyor
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 72000
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Kasım 22, 2016, 00:28:17 »
Toyota dışardan yağ getirmeyi kabul ediyormuydu.
Ben sırf corollama 10 40 koyuyorlar diye dışardan yağ getirebiliyor muyuz diye sormuştum Konya otojen kesinlikle olmaz demişlerdi de.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #57 : Kasım 22, 2016, 00:35:39 »
Nayır naffedemeyiz :rofl:

Abi vw de işler biraz karışabilir yağı siz götürürseniz. Çok katı kuralları olan bir garanti sistemi var. Tabi aksesuarlar vs değil
Ama bildiğim kadarıyla servisler Castrol yada Mobil 1 kullanıyorlar. Bayiden bayiye değişiyor

Kaan Özcan abi bir ara yazmıştı doğuş kabul ediyor fakat iş emrine yağı müşterinin getirdiğine dair not alıyorlarmış tabi son durum nedir sormak lazım .

Bahadır abi  bakımla ilgili söylemeyi unuttum audi de randevuyu internetten alırsanız işçilikte %10 indirim vardı bilginiz olsun . Birde Özcan abi bakımlarda pazarlık etmemi tavsiye etmişti fiyatlarda esnek davranabiliyorlarmış .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Kasım 22, 2016, 00:54:32 »
Benim bir endişem daha var aldığım araç 20000 km de ve 15000 bakımına girmemiş, nasıl rahat bir sahibi varsa artık  :argh: Aracı Dod'dan alıyorum onlar da Vw menşeili olduğu için 'merak etmeyin, hiç sorun olmaz garanti' dediler. Yarın yine de bir gidip soracağım artık.  Renk konusunda çok aynı anda çok eleştiri ve beğeni aldım, herkes beyaz dedi ama beyaza bir ara vermeye karar verdim dostlar.
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Kasım 22, 2016, 00:56:56 »
Benim bir endişem daha var aldığım araç 20000 km de ve 15000 bakımına girmemiş, nasıl rahat bir sahibi varsa artık  :argh: Aracı Dod'dan alıyorum onlar da Vw menşeili olduğu için 'merak etmeyin, hiç sorun olmaz garanti' dediler. Yarın yine de bir gidip soracağım artık.  Renk konusunda çok aynı anda çok eleştiri ve beğeni aldım, herkes beyaz dedi ama beyaza bir ara vermeye karar verdim dostlar.

Bende aracımı DOD dan aldım ama malı satana kadar ilgi alakaları.  Belkide aldığım bayi ile alakalı ama genel merkez ilgilenmiş görünsede bayisine hiç yaptırımı olmadı.
THE END