0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut bey değerler tam olarak okunmuyor amaAE 101 lere subap ayarı yapılmadığını,Subap ların değişmesi gerektiğini söyleyenler de oluyor..Ne kadar doğru açıkçası bilemiyorum.... Subapların ayar istediği zamanı da iyi bilmek gerekiyor sanırım...
1.6 nın durumu nasıl oluyor yaşar bey?
Arkdaşlar benim araç 97 model Ae101 efsane kasa 1.6 motor 280000 km de.Aracım 6000 km de 1 lt gibi bir yağ eksiltiyor yakıyor mu atıyor mu kaçırıyor mu bilemedik. SİYAH duman yok arkdaşlar çekiş çok iyi subap ayarından olur mu bu Problem bir bu eksiltme sorununu nasıl cozebilirim ilk defa toyota kullanıyorum yağ yakmamasi lazım bu arabanın diyorlar bu el atın Size zahmet
Lpg de ayarlatılması gereken boşluklar orjinal benzinde ayarlanması gerekenlerden farklı oluyor diye biliyorum arkadaşlar. Uyarayım dedim!
Mobil 1 10 40 yağ kullanıyorum .Alt kapak conta falan bakmadik baska yağ onerirmisiniz wurt kullanmıştım bir ara ondada oldu sonra pahalı diye bu yaga geçtim
Once yag kacak kontrolu daha sonra yag degisimi 10x50 olabilir yada 10x60 forumda guzel konu var yag ile ilgili bakmanizi tavsiye ederimLG-P760 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür edrim yanıtlar için sanırım iyi bir usta kontrolü sart ustaya sordum aslında baktı yağ atma falan yok demişti ama bilemedim