0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yolcu yolunda gerek.Bindik Yalovandan feribota,gidiyoruz bir alamete Hadi hayırlısı olsun bakalım.Yolda son kez Saf Kan Benzinli haliyle basayım dedim,4000 devirden sonra nasıl fırlıyor var ya Bakalım LPG'den sonra Motorun Melez olmuş haliyle bunu yaşayacakmıyım!
Valla takılmaması çok isabetli olmuş arkadaşlar, şekil yapıcaz diye her lpg alışta aparat takmak sıkıntılı yahu. En güzeli aşağısı, zaten herkes alışmış adam direk aşağıya eğiliyor dolum için
Abi 66 litre tank taktırmış Bekir Bey, zaten unutacak yakıt almayı
Arkadaşlar bir sonraki Toyotaclub buluşmasını isterseniz samsun-trabzon taraflarında yapabiliriz hani Benim için sorun yokHani 66 litre olunca tank ayıptır söylemesi Şaka bi yana adamların eli çok hızlı,kesip biçiyorlar vallahi arabayı
66lt olması önemsiz. Söyleyin 50 lt civarı alacak şeklide ayarlasınlar şamandırayı. Benimki 42 lt 25 lt alıyor. 5 yıl sonra tank değişimi yaparsam araç bende olursa ya da ölmezsem ben de 66lt takarım [emoji16] [emoji16] resim ekle Bekir abi
Artık resim mesim yok Talat hocam!Biliyosun direkt NAZAR MODU oluyor sonra Akşama hayırlısıyla bi eve döneyimde...
Mehmet abi tam bizde onu konuşuyorduk Usta olmaz demiş bende karşılaştırma fotosu yaptım aynı herşeyiyle