0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İş temposu ve koşturmaca çok fazla olduğu için arabayla şu anda sadece evden işe,işten eve modundayım.Sabah soğuğunda ilk çalıtırmada maşallah diyelim ne bir titreme ne rölanti dalgasızlığı hiç bişi yok.Zaten 0-20 den dolayı ilk 1 dakika içinde hararet göstergesi bir tık yükseliyor ve lpg ye geçiş oluyor.Sadece ufak bir ince ayar gerekiyor bunlarda ufak şeyler zaten.şu anda ilk full depo ile 85 km oldu.Bu gidişle yakıt almayı unutucam gibi duruyor!Bu arada hastaneye ziyaretime @Kaan Kara (29002) geldi sağolsun.Rejime başlamış bu arada,su şişesi ile geziyor öğlen arası Mercimek çorbası içtik,çaylarımızı yudumladık derken,yanımıza 3 gün önce yeni kasa Corolla Touch alan doktor arkadaşım geldi.İlk cümlesi şu oldu-->Bekir sen LPG'yi nerde taktırmıştın abi???Çok manidar değilmi Lovato İlker'e bir müşteri daha gönderiyoruz iki üç aya kadar
Mini Stepne bakıyorum arkadaşlar.Malum LPG montajından sonra esas lastiğimiz depoda duruyor şu anda.Birkaç yere baktım 290-300 tl arası fiyatlar var ancak bunların yüksekliği kaç cm bulamıyorum.Yani bagaja diklemesine koymak istiyorum.Yanlamasına alan kaplayacak.Ancak öteki şekildede bagaj yüksekliği kurtarırmı kestiremiyorum Cırt cırtlı band alıp sabitlemek uygun olurmu sizce?
İlk depo lpg bugün bitti.50,3 litre almıştı tank 110 tl vermiştim.Toplamda 572 km yol yaptım.Depoyu dibine kadar bitirdim kendiliğinden benzine geçti zaten.Ortalama kaç litre yakar ben anlamam o işlerden ama durum hoşuma gitmedi değil
İlk deponun %70'i şehiriçi 4-5 km lik yoldu git gel yani.(ev-iş)Geri kalanı Bursa-Karacabey ve Bursa-İstanbul arasıydı.Sadece aklıma takılan şey aracın benzin göstergesi 3.çizgide duruyor öylece.Ancak menzil mesafesi giderek düşüyor şu anda 40 km gösteriyor.Hangisi doğru acaba kafam takıldı!Sanki benzin göstergesi doğru gibime geliyor ama kalan menzili araba bilgisayarı neye göre hesaplıyor?
Ben hiç sıfır olduğunu görmedim, ara sıra güncelliyor diye düşünüyorum.
Ben sıfırı gördüm herhalde sanki öyle bir şey gözüme çarptı. Ben hiç o menzil kısmına bakmıyorum benzindeykende bakmazdım. Nasıl günceller benzin kapağı açma düğmesine basıp benzin kapağını açıp arabayı sallayınca günceller herhalde. Başka türlü nerden anlayacak yakıt aldığımızı