0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende yokuşlar için istiyorum herşey çok memnunum araçtan ama yokuşa gelince bana dokunma diyor resmen 😊550 lira fiyati var sipariş ettim geliyor beğenmezsen 7 gün içinde iade dediler bakalım yarın gelicek taktıktan sonra farkettirecek mi bide en çok merak ettiğim yakıtı etkiler mi 😀
Bende takipteyim hele biri yapıp şöyle videolu anlatım falan gelse Murat hocam Talat hocadan bekliyoruz bak heveslenmiş bu olaya Selamlar
Forumdaki bazi arkadaslar sürücü yerine dip gaz yapiyor bunu sizde yapabilirsiniz deyince mantikli gelip vazcaymistim ben.insallah beklintilerinizi karşılar
Hatırladım, konusu vardı forumda. pedala 1 birim dokunmayı 2 birim dokunma gibi gösteriyor herhalde Mesaj Birleştirildi: Eylül 01, 2016, 00:44:01Şimdi videolara baktım da bana göre bir alet değil, zaten benim ayak koordinasyon sorunum var kaçar gider sıkıntılı. Normalde gaz pedalı akım direnç değiştirerek gazı bildiriyor bu dediğim gibi senin bir kademe basmanı 2 kademe yapıyor araç aynı araç sadece gaz pedalına basma oranını değiştiriyor. Ani tepki de memnuniyet olarak videodaki insanların yüzüne yansıyor. Gerçi anlatılmaz yaşanır denmiş ama bana uygun değil.
Bu cihaz gaza bastığında elektronik açı sensörünün boğaz kelebeği ile olan iletişimini hızlandırıyor.
Yalaaaannnn gaz pedalına takılan şey senin dediğini nasıl yapsın
Nasıl gaz pedalına yahu ben mi yanlış gördüm. Nereye takılıyor bu gaz pedalı ile kelebek arasına değil mi
Gaz pedalı ve kelebek arasına bi soket ekleniyor istersen bi tuşla devre dışı bırakabiliyorsun