0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen abi bu yüzden bana mantıklı geldi ama fiyatı keşke uygun olsaÇoklu alımlarda fiyat sorun falan diyor ama avensisçilerden kaç kişi alır bilmiyorum
Çok doğru bir tespit talat.Aynı telli gaz pedallarında olduğu gibi araç komutlara çabuk tepki veriyor.
Sorun şu. Debriyaj yukarıda kavrıyor o ara geri kaçmasın diye gaza fazla basıyorsun haliyle gaz geç tepki verince aradaki boşluk süresi araç geri kaçabiliyor. Bu cihaz gaza basınca anlık beklemenin önüne geçiyor gaz telli araçlar gibi basar basmaz tepki verdiriyor diye düşünüyorum
Bu tarz modüller ilerleyen zamanlarda elektronik gaz pedalını bozuyor. Hatta BMW de bir sürü gaz pedalı değişimi yapıldı. Bunun sebebi böyle bi modül kullanılması. Kullanıcı servise giderken söküp gidiyor ortada bişi yok garantiden değişiyor
Ne diyonuz şimdi delikanlılar, alak mı bundan benim derdime derman olur mu? Ben bendeki sistematiği kavrayamadım ama siz anladınız herhalde derdimi. Duruyorum harekete geçerken yol öyle dik falan değil hafif rampa eğim çok az olsa bile tırrank sarı lamba yanıyor patiyi hissedebiliyorum.
Murat abi senin derdine çözüm olacak bi olay değil senin bi haftasonu debraj gaz çalışıp alışman lazım
neden yüzüme vuruyon şimdi Haklısın arabaya sadece haftasonları ve uzun yolda binince alışmam baya uzun zaman alacak
Haklısın Mutlu ama ben bu araba ile muhtemelen jubilemi yaparım neyse dağ bayır gezip dur kalk yapmam lazım biraz eeee ehtiyarlık işte intikal reaksiyon süremiz eskisi gibi değil
Murat abi senin lastikler kanimca dandiklesmeye baslamis. Cok atik arabalarda bile kolay kolay arac patinaja dusmuyor. Yada bahsettigin yol tozlu toprakli ondan da olabilir.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Makita darbeli matkabından hallice torku olan bir aracı kalkışta pati çektirmek te ayrı bir meziyet galiba. Ya da murat abinin içinde tüplü ve öfkeli ruhu yeşeriyor. ( bu arada laf arasında aracı sağlam gömdüm haa) [emoji23]
Bi an ben nasıl bi araba aldım diye düşündüm eğer böyle diyorsan pedal commander kesinlikle şart
Forum olarak üzmek istemedik ama pedal commenderi bırak gaz pedalına masaimara steplerinden gelen dişi fil bile otursa araç yerinden kalkmıyor.Biz niye aldık diye soracaksın biz aldık satamıyoruZ şu an. O yüzden son sahibi olduk araçların. Neyse size de geçmiş olsun. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
O kadar karamsar olmamak lazım. Konforlu bir aracınız var sonuçta Talat. Gitmeyen araç olduğuna inanmıyorum ben. 10.4 sn 0-100 değeri 1.6 motorun. Nasıl gitmiyor? Hissettirmiyordur sadece. Ayrıca yüksek devirde kullandıktan sonra gayet de gider, tabi gayet de yakar.