0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bide arkadaşlar merak ettiğim bi konu daha var 220 liraya depoyu fulledim ve sabah trafiksiz sabiha gökçen Havalimana gittim dönüşte trafik vardı toplamda 150 km yaptım ve tekrardan 45 liraya fullendi yani 30 kuruş yaktıgını hesapladım ve pek inandırıcı gelmedi sizcede bu araba 30 kuruş yakıyor olabilir mi [emoji38]
Avensiste kullananların söylediği kalkışta faydasının olduğu fakat rampada hiç bir şeyin değişmediği yönünde.
atmosferiğe yazılım mı nerede ne zaman nasıl
Bide arkadaşlar merak ettiğim bi konu daha var 220 liraya depoyu fulledim ve sabah trafiksiz sabiha gökçen Havalimana gittim dönüşte trafik vardı toplamda 150 km yaptım ve tekrardan 45 liraya fullendi yani 30 kuruş yaktıgını hesapladım ve pek inandırıcı gelmedi sizcede bu araba 30 kuruş yakıyor olabilir mi
Yokuş kalkış olarak farkettiğine garanti verebilirim sokağımdaki yokuşda denedim ve kalkış için iyi bir cihaz. Malum istanbul trafiği ilerleyen saatlerde test sürüşüne çıkıcam trafiğin azalmasını bekliyorum ve 1 hafta içinde videolu tanıtım yapıcam inşallah bi aksilik olmazsa
Sizce nasıl bir olay oluştu? Gazı daha fazla basmış gibimi gösterdi yada hissettirdi? Anti patinaj devreye girdimi?
Modları var istediğin gibi ayarlayabiliyorsun hatta arabanın performansını en düşük seviyeye alıp yakıt tasarrufu bile yapabiliyorsun ve bu normal pedal commandersız olan performansinda altına alıyor. Bence arabaya eco normal spor ve spor dinamik modu eklemiş gibi birsey oluyorsunuz. Dediğim gibi murat abi akşam teste çıkınca gaz pedalına basmasıyla alakası olup olmadığını söyleyebilirim ama ilk hissettiğim gaz pedalın ayarını cihazın yapması ve fazla bağırtmadan araca dinamiklik katması oldu Bide özellikle rampada bayılıyor mu diye rampalara gidicem çünkü düz yolda arabanın uzayacağina inanıyorum Son olarak abimin dediğine göre rampada cihazı devre dışı bırakınca hemen vites küçültmeni istiyor cihazı açınca direk kafa kaldırıyor dedi
Öncelikler ben daha 3 haftalık bi Avensis kullanıcısıyım ama arabayı Kahramannaraştan aldım geldim bunlarıda göz önünde bulundurmanızı isterim. Bu zamana kadar hiçbir kalkışta patinaj devreye girmedi 3 haftalık süreçte ama akşam hepsini deneyip yazmaya çalışıcam.
Valla bende nasıl devreye sokuyorum merak ediyorum gaza fazla mı yükleniyorum bilemedim, işte bu fazla gaza yüklenmeye performans modunda çözüm ise düşünebilirim.
Sorun şu. Debriyaj yukarıda kavrıyor o ara geri kaçmasın diye gaza fazla basıyorsun haliyle gaz geç tepki verince aradaki boşluk süresi araç geri kaçabiliyor. Bu cihaz gaza basınca anlık beklemenin önüne geçiyor gaz telli araçlar gibi basar basmaz tepki verdiriyor diye düşünüyorum
Çok doğru bir tespit talat.Aynı telli gaz pedallarında olduğu gibi araç komutlara çabuk tepki veriyor.SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi