0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu kanalın bilerek kötüleyeceğini sanmıyorum izlediğime göre de gerekli yorumlar yapılmış. Videonun altındaki yorumlar ise hondacı veya almancılardan gelmiş olabilir
Ya sonlarındaki jetta mum tedaviden kaldırılacak yorumu o beni çok şaşırttı
TedavÜLden kaldırılacak, yani satışı sona erdirilecek demek istemiş
Aracı baya kötülemişler.Gidip Renault mu alalım??Aldıkta noldu sanki yürüyen teneke.Valla aracımla 200 km yaptım ben böyle muhteşem bir araç görmedim.Bundan önce 2016 sıfır Fluence Icon vardı.Olmuşken en fulu olsun dedik aldık.Heryerden ayrı ses geliyor.Motor kucağımızda gidiyoruz.Bundan sonra TOYOTA,TOYOTA,TOYOTA.Bunca yıl eşşeğe binmişiz.
Corolla dile gelse "abartma sahip, o kadar da muhteşem değilim" derdi...SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
... videoda görüldüğü gibi ise hiç çalışamayan bir navigasyona dünyanın parası veriliyor gibi duruyor....
Katılmadığım tek nokta bu. Otopark navigasyonu kullanmayı becerememiş. Ciddi manada internete bağlamasıda kolay navigasyonu kullanmasıda kolay. Ki o navigasyon birde yeni sürümdü. Eskisinden daha kolay Bu test içinde şunu belirtmek isterim, Toyota az para verdiği için çok övmemişler. Makyajsız Auris 2 testinde yerden yere vurdular Aurisi. Aynı testte İ30 karşılaştırdılar. Ben i30 u kullanamadım dedi biri. Sonrasında i30 sadece makyajlandı öve öve bitiremediler. Ne değişti? Hyundai bunlara para verdi Karadeniz Turu yaptırdı. Araçları en iyisi oldu. Neden videoda VW ile karşılaştırıyorlar hep? Avrupa markaları bu tarz testlere çok para veriyorlar. Otoparkın eski yeni tüm testlerini izlemiş biri olarak şunu diyorum. Avrupa markalarından kötü olan sadece B7 Passattı. Oda biraz kötülediler. Aurisi, i30 u yerden yere vurdular. Bence bu test yeterli değil. Ayrıca bu site kurumsallaştıktan sonra diğer test yapanlardan farkları kalmadı