Gönderen Konu: Otopark.com cool corolla testi  (Okunma sayısı 7002 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Ynt: Otopark.com cool corolla testi
« Yanıtla #20 : Ağustos 29, 2016, 11:49:58 »
Resmen arabayı gömmüşler bir fatiha okumadıkları kalmış. Ama şunu söyleyim Mayıs ayında dayıma aldık Corolla özürlü çocuğu olduğu için vergi indiriminden faydalandı  47 bine aldık. Açıkçası bizim ısrarımız üzerine Corolla aldı aynı gün Jetta ve Golf e de baktık .Ben dayıma Jetta dan yana çok ısrar ettim 1.4 tsı için ama dayım bana lüks kaçar diye 48,500 e Jetta yı almadı  1.6 advanced paket inci beyazı aldık . Araçtan memnun değil ama söyleyemiyor sanırım ama çok belli ediyor  5 yıl satamayacağı için mecburen binecek . Ben de kullandım aracı motor inanılmaz hissiz yani 2006 Corolla kullanıyorum  110 beygir bu araba 132 beygir abi, hiçmi gaz tepki hissi olmaz hiç yok dayım yigenim sende kullan anlarsın dedi kullandım hakikaten arabada motor hissi nerdeyse yok . İç malzeme kalitesi koltuk kumaşına kadar düşük şahsen bizim araçların içi alenen kaliteli ona göre . Bagajın tabanında halıflexten daha ince bir şey var efsane kasların bagajlarından olan türden uyduruk bir malzeme .Kaputu açıyorsunuz kaput izalasyonu yok ön radyatör bölümü üst plastik aksamı muahfazası yok e12- e14 - e15 kasalarda bunlar hep var . Aracın içne binince bir kalitesizlik hissi var direk olarak . Kesinlikle 70 bin lira verilip alınacak bir araç değil ben şahsen Toyota hastası biri olarak bu arabaya bu parayı verip almam bin önceki kasa bundan çok daha kaliteli duruyordu . Heleki aynı paraya  1.4 tsı golf veya jetta alma şansım varken kesinlikle önünden geçmem
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 29, 2016, 11:49:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 29, 2016, 13:30:02 »
Katılmadığım tek nokta bu. Otopark navigasyonu kullanmayı becerememiş. Ciddi manada internete bağlamasıda kolay navigasyonu kullanmasıda kolay. Ki o navigasyon birde yeni sürümdü. Eskisinden daha kolay

Bu test içinde şunu belirtmek isterim, Toyota az para verdiği için çok övmemişler. Makyajsız Auris 2 testinde yerden yere vurdular Aurisi. Aynı testte İ30 karşılaştırdılar. Ben i30 u kullanamadım dedi biri. Sonrasında i30 sadece makyajlandı öve öve bitiremediler. Ne değişti? Hyundai bunlara para verdi Karadeniz Turu yaptırdı. Araçları en iyisi oldu. Neden videoda VW ile karşılaştırıyorlar hep? Avrupa markaları bu tarz testlere çok para veriyorlar. Otoparkın eski yeni tüm testlerini izlemiş biri olarak şunu diyorum. Avrupa markalarından kötü olan sadece B7 Passattı. Oda biraz kötülediler. Aurisi, i30 u yerden yere vurdular. Bence bu test yeterli değil. Ayrıca bu site kurumsallaştıktan sonra diğer test yapanlardan farkları kalmadı

Aurisin şasesini yani yol tutuşunu ve sağlamlığını çok övmüşlerdi bence videoları çevirip bir daha izlemelisin  :)
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Otopark.com cool corolla testi
« Yanıtla #22 : Ağustos 29, 2016, 13:32:31 »
Aurisin şasesini yani yol tutuşunu ve sağlamlığını çok övmüşlerdi bence videoları çevirip bir daha izlemelisin  :)

Mesajı tekrar okuyunca o saatte hatamı anladım. İ30 u beğenmediler. Hiç beğenmediler. S.K. Auriste arkaya oturdu. O nasıl bi arabaydı ben kullanamadım ya dedi. Auristede arka kol dayamaya bayaaa laf etti :)
Ama İ30 la karadeniz turunda hayran kaldılar sözde
Aurisi MTM beğendi bayaaa. Hatta debriyaja basmadan vites değiştiriyordu onda bayaaaa gülmüştüm :D
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '16
  • 15 kere teşekkür etti
  • 30 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 29, 2016, 13:42:35 »
Yücel bey,
her aracın öne çıkan özellikleri mevcut, corollanın eksileri var, performans ise aradığı bana göre 1.6tdi veya 1.4tsi bakmalıydı baştan yanlış motor seçmiş..

birde o tsi motorun uzun süre sonra sorun çıkarabileceği ihtimali, yine dsg nin hakkeza, hatta senede 15-20000km arası yapan bir kişinin lpg taktıramayacağı, yılda 2500 tl ye yakın zarar edeceği..
eskiden Volvo ve seat kullanan biri olarak Toyota izolasyon konusunda ben aracı başarılı buldum, hondayı beğenmedim,
malzeme kalitesi vw nin tık altındadır doğrudur, skoda ile başabaş, ancak izolasyon noktalarını bilmem yol sesi konusunda bence baya başarılı birde vw gözünüzde çok büyültmeyin derim..
 vw alacağım paraya Volvo-audi alırım enazından paramın karşılığı olur..
Toyota Corolla 1.6 Advance Multidrive S (2016)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • Araç: Başka Marka
  • 16 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 29, 2016, 14:54:57 »
Aklın yolu bir 97 bine 1.4 dizel 90 beygir gitmeyen araç alırsan sonu bu olur... :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :islik: :islik: :islik:
Video da açıkça burada , Toyota aldım hata yapmadım, bu kadar da kötü olamaz, yanlış yapmam yapamam diye bağıran arkadaşlara , tekzip manasında bir video olmuş...
Tamamen dayanabilirse  izlesin lütfen arkadaşlar...
Aklıma gelenler, daha da bu vereceğim örnekler çoğaltılabilinir. İkinci el 3 serileri 2014 den itibaren 3.16 i 3.20 i lere baksınlar daha 20 bin km den başlayan şekilde onları bile alabilirler, ya da Audi A4 ya da Mercedes CLA benzinli modellerine 5 - 10 bin daha fazla verilerek rahatlıkla ulaşılır.
Yol tutuş, kalite ve serviste kibarlık ve arac sahiplerine nasıl iyi davranıldığını görürsünüz.
1 ay önce Ankara Toyon plazaya gittim. Bi doktor arkadaşa araç bakacaktık. Adam kültür, eğitim ikili ilişkilerden bi haber birisi vardı. Sonra esenboğa borusana geldik farkı gördü, kendini zorladı. BMW aldı. şimdi çok memnun ..
Toyondan o erkek arkadaş arıyor, ben de tel de hareketlerinin hoş olmadığını izah ettim..
İnan müşteriye nezaket sıfır toyota plazalarda.
Bu fiyat ve kalite anlayışı bu yüksek fiyatlar ile toyota almak isteyenler alsın . Çok güzel diye de gezsinler. Bu fiyatlara daha iyi ve kaliteli araçlar da var bunu bilsinler.
En son ford da 1.5 dizel çift kavrama focusu test ettim . Çok harika.
Bu örnekler daha da çoğaltılır...
Herkese selam olsun ...
 :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :kötü: :kötü: :kötü: :kötü: :kötü: :kötü:
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarfediyorsun!
" Zaman gösterdi ki, Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil "
" İnsan bir yolcudur. Sabavetten (çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebede kadar yolculuğu devam eder." (Mesnevi-i Nuriye)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ağustos 29, 2016, 15:13:16 »
9x verilmez tabiki dizel seçeneğinde Corolla  mantıklı değildi, şuanda da değil...
testi izledim, diğer otopark incelemelerinde daha gaddarlar..

navigasyonu geçersek, aracı çok gömmemişler, yine sorunsuzluğu, kalite-malzeme hissi, sınıfında genişlik ve yol sesi, sakin aile aracı , tadında yorumları mevcut bende hepsine katılıyorum..
illa detaylarda eksiler var japon aracı sonuçta..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 216 kere teşekkür etti
  • 272 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 29, 2016, 16:57:52 »
Bizim bunları isteyeceğimiz yer Toyota değil Devlet olmalı. Arabanın fatura fiyatı belli. Devlete ödenen para arabadan kat ve kat fazla. Bu izolasyon ve konforu devletten isteyelim bakalım ne diyecekler. Vergisini almayı biliyorsa kaliteyi getirsin :)

Abiciğim fiyat aralığında emsal segmentteki araçların daha iyi olduğunu belirttim. Hatta sadece izolasyona gem vuracak olursak marka vermeden şöyle rahat bir sıralama yaparsam, Corolla bu paralar aralığında bence 4 veya beşinci sırada. Ben Corolla kötü demiyorum, sadece bu paraya satılan otomobiller arasında olması gereken yerde değil diyorum.

......Ben de kullandım aracı motor inanılmaz hissiz yani 2006 Corolla kullanıyorum  110 beygir bu araba 132 beygir abi, hiçmi gaz tepki hissi olmaz hiç yok dayım yigenim sende kullan anlarsın dedi kullandım hakikaten arabada motor hissi nerdeyse yok...

Arakadaşım 2015 model başka marka aracını satıp aynı hacimli corolla aldı. O satarken beğenmediği 1,6 aracı bundan daha seri idi. Kaldı ki bu araçla da iki defa uzun yol yapıldı ve şu an 4000 km yi devirdi. Yani size bu konuda katılıyorum. 1,6 benzili 100 küsür beygir nedense çok cansız geldi bana da.
   Gelelim 1,4 D4D'ye; ya bu milletin beklentisi çok yüsek, ya da ben çok birşeyler aramıyorum. 2015 Model sıfır alınan 1,4 D4D araç gayet tatminkar. Uzun yol şehir içi hem performans, hem yakıt hem de motor sesi bence gayet olumlu.
   Bakalım biraz daha zaman geçsin, belki düşüncelerimizde değişmeler olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 1500
  • Model Yılı: '15
  • 6 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 29, 2016, 20:35:01 »
Merhaba, bazı arkadaşlar performanstan bahsetmiş. Performans, hız ve güç isteyenler 2000 motor ve üzeri araç alacaklar, biz bu araçlar ile yarışa katılmıyoruz. Toyota'nın en önemli ve en bilinen ayrıcalığı motorunun diğer araçlara göre sorunsuz olmasıdır. Kolay kolay sorun çıkarmaz. Yeni Corolla'da donanıma ve konfora baktığınızda aynı segment ve fiyatta en başarılı araç diyebilirim. Yıllarca otomatik araçların yakıt tüketimi daha fazla idi, Corolla'nın 1.6 multidirve s şanzımanlı aracı, benzinli manuel 1.4 birçok araca göre çok daha az yakıt tüketiyor. Bence bu gayet başarılı. Sonuç olarak kötülemeye gerek olmadığını düşünüyorum, size hitap etmiyorsa veya beklentinizi karşılamıyorsa almazsınız. Ben X marka aracı beğenmiyor ve bana uygun görmüyor olabilirim, fakat bu aracı kötülemem gerekmez. Kimse bana zorla o aracı aldırmıyor. Araştırırsın, karşılaştırırsın hangisi beklentilerini karşılıyorsa onu alırsın. Bana göre Toyota efsanedir, vazgeçilmezdir.
Uğur Özbayrak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ağustos 29, 2016, 22:46:44 »
Ben tespitlerin çoğuna katılıyorum...
Otopark.com daki arkadaşlar, güzel inceleme yapıyorlar, haklarını yemeyelim, ancak kendilerine göre daha önemli özellikleri uzun konuşup diğer özellikleri kısa geçiyorlar.. Takıntılı oldukları nokta motor performansı, yoltutuşu, motor sesi vb gibi performans seven direk sürücü odaklı yaklaşımdalar yani...

Ekonomi,
Sorunsuz,
Yol sesi
Bagaj hacmi
İç hacim
Şöyle bir söyleyip geçiyorlar..

Navigasyona takmışlar, navi. Alan kaç corolla sahibi var?

Örn. Aile otomabili diyerek dudak büküyor standart diyerek ancak aile otomabili olmak pekçok kriteri birarada taşıması anlamına geliyor.. Bir bütün aileye uygun, Aile aracı olmak öyle kolaydeğil...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 4400
  • 24 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 29, 2016, 22:55:16 »
Navi konusunda kendim kullanmadım ama tanıdığım bi abim navi li aldı hic beğenmedi 1 ay sonra başka bi navi cihazı takti arabasına :D

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toyota Corolla 1.6 Advance Multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ağustos 29, 2016, 23:34:09 »
..............................................................................................

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
" İnsan bir yolcudur. Sabavetten (çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebede kadar yolculuğu devam eder." (Mesnevi-i Nuriye)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 216 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Ağustos 30, 2016, 20:22:17 »
 Bu arada bu otopark.com daki arkadaş varya bu testte sağ koltukta oturan hani; bizim efsaneyi de test etmiş. Egea testinde bu arkadaşı çok başarılı bulamamıştım. Peşine de bizim araçların testine denk geldim. Çoğu efsane kullanan arkadaş bir bakıverse ne düşünecek acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ağustos 31, 2016, 09:49:16 »
https://www.youtube.com/watch?v=ZPkJxLLCZgQ

Buyurun başka bir test , arkadaşlar dayanabilirler ise izlesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '11
  • 80 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 31, 2016, 10:04:45 »
bu kanalı sürekli takip ederdim.. birtek mazda testi samimi geldi bana..
corollanın da fiyatı her türlü eleştiriye açık bence..
bire motor seçenekleri neden kısıtlı anlamış değilim.. yap 1.4 1.6.1.2 dizel.... yine aynı 1.2 1.4 turbo benzinli
birde 1.6 turbo benzinli fena bişey..
seçeneğin çok olamamsını şiddetle eleştiririm. toyota büyüklüğünü neden konuşturmuyorlar anlamış değilim..
ne bu topraklar kana doymuş... ne de bu millette akacak kan tükenmiş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 6 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 31, 2016, 11:40:42 »
Bakıyorum da özellikle yorumlar testi yapan kişinin kendi fikrini yansıtıyor. Diğer teknik özellikleri söylemesi için test etmesine gerek yok zaten biliyoruz. Bu iş biraz da beklenti ile ve zevk ile alakalı, testi yapan ben olsam bu aracı kesinlikle tavsiye ediyorum derdim:) O arkadaş beğenmediği için tavsiye etmediğini söylüyor. Toplum olarak çoğunlukla araç alırken belirli şeylere dikkat ediyoruz, güvenilen marka olması, ikinci el değerinin olması, sorunsuz olması masraf çıkartmaması, yakıt tüketimi benzer temel beklentiler. Bence Toyota'da bunları fazlası ile karşılıyor.

Benim en çok takdir ettiğim özelliği ise güvenlik paketinin standart olması. 1,33 Life ile Premium versiyonda güvenlik standart. Bunu yapan başka marka yok bildiğim kadarı ile. Bu yaklaşım, güvenliğe ne kadar önem verdiğini gösteriyor.
Uğur Özbayrak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ağustos 31, 2016, 12:10:23 »
Bakıyorum da özellikle yorumlar testi yapan kişinin kendi fikrini yansıtıyor. Diğer teknik özellikleri söylemesi için test etmesine gerek yok zaten biliyoruz. Bu iş biraz da beklenti ile ve zevk ile alakalı, testi yapan ben olsam bu aracı kesinlikle tavsiye ediyorum derdim:) O arkadaş beğenmediği için tavsiye etmediğini söylüyor. Toplum olarak çoğunlukla araç alırken belirli şeylere dikkat ediyoruz, güvenilen marka olması, ikinci el değerinin olması, sorunsuz olması masraf çıkartmaması, yakıt tüketimi benzer temel beklentiler. Bence Toyota'da bunları fazlası ile karşılıyor.

Benim en çok takdir ettiğim özelliği ise güvenlik paketinin standart olması. 1,33 Life ile Premium versiyonda güvenlik standart. Bunu yapan başka marka yok bildiğim kadarı ile. Bu yaklaşım, güvenliğe ne kadar önem verdiğini gösteriyor.
Aksine artık birçok markada güvenlik ekipmanları en boşundan en dolusuna aynı. Hava yastığı sayısı, abs,esp vs...

SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ağustos 31, 2016, 12:56:23 »
Resmen arabayı gömmüşler bir fatiha okumadıkları kalmış. Ama şunu söyleyim Mayıs ayında dayıma aldık Corolla özürlü çocuğu olduğu için vergi indiriminden faydalandı  47 bine aldık. Açıkçası bizim ısrarımız üzerine Corolla aldı aynı gün Jetta ve Golf e de baktık .Ben dayıma Jetta dan yana çok ısrar ettim 1.4 tsı için ama dayım bana lüks kaçar diye 48,500 e Jetta yı almadı  1.6 advanced paket inci beyazı aldık . Araçtan memnun değil ama söyleyemiyor sanırım ama çok belli ediyor  5 yıl satamayacağı için mecburen binecek . Ben de kullandım aracı motor inanılmaz hissiz yani 2006 Corolla kullanıyorum  110 beygir bu araba 132 beygir abi, hiçmi gaz tepki hissi olmaz hiç yok dayım yigenim sende kullan anlarsın dedi kullandım hakikaten arabada motor hissi nerdeyse yok . İç malzeme kalitesi koltuk kumaşına kadar düşük şahsen bizim araçların içi alenen kaliteli ona göre . Bagajın tabanında halıflexten daha ince bir şey var efsane kasların bagajlarından olan türden uyduruk bir malzeme .Kaputu açıyorsunuz kaput izalasyonu yok ön radyatör bölümü üst plastik aksamı muahfazası yok e12- e14 - e15 kasalarda bunlar hep var . Aracın içne binince bir kalitesizlik hissi var direk olarak . Kesinlikle 70 bin lira verilip alınacak bir araç değil ben şahsen Toyota hastası biri olarak bu arabaya bu parayı verip almam bin önceki kasa bundan çok daha kaliteli duruyordu . Heleki aynı paraya  1.4 tsı golf veya jetta alma şansım varken kesinlikle önünden geçmem

Yücel Bey. Çok keskin bakıyorsunuz. Olaylar bu kadar siyah beyaz değil bence. Lpg olayında da ilk başlarda çok çok karşıyken sonra ısındığınızı hatırlıyorum.

Bizde de 1.6 Advance mds var. Gazı verirseniz gayet de gidiyor. Gazın ilk hassasiyeti yakıt tüketimini düşürme amaçlı bilinçli bir seçim. Siz şöyle sağlam basın gaza bakın nasıl gidiyor.

Bizde çeşit çeşit arabaya bindik. Jetta imkanı varken bunu aldık bizde. 1.4 tsi turbolu onu da hesaba katın. Onun gibi tepkili gitmeyeceği zaten aşikar.

Biz çok memnunuz makineden. Tam otomatik yağ gibi akan şanzıman. Lpg takıldı 1.85'den lpg alıp biniyoruz. Şehirlerarası klima açık 120-130 giderek 15-16 kuruş yakıyor. İçi de yayla gibi. Malzeme de güzel. Arka koltuk yayla gibi. Toyota servisleri çok ilgili. Araba sorunsuzlukla nam salmış. İlana çıkar aynı gün satılıyor.

Bugün olsa yine gider Corolla alırım.
2015 COROLLA ADVANCE MDS + BRC SEQUENT 32 LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '10
  • 160 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ağustos 31, 2016, 12:57:50 »
Bu arada bu otopark.com daki arkadaş varya bu testte sağ koltukta oturan hani; bizim efsaneyi de test etmiş. Egea testinde bu arkadaşı çok başarılı bulamamıştım. Peşine de bizim araçların testine denk geldim. Çoğu efsane kullanan arkadaş bir bakıverse ne düşünecek acaba?
Yol tutuşu hariç söylediklerine katılıyorum abi
1984 Kadett D 1.3 Gls 211.000 Km
2010 Astra HB 1.3 CDTI 118.000 Km

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 216 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Eylül 01, 2016, 08:38:23 »

*C segmentinden bahsediyorum*   
 Bence diğer markaları da tam olarak araştırın. Güvenlik olayında v.b. standartlar en baz ve en dolu modelde hemen hemen aynı. Ama Yokuş kalkış desteğini standart yapan araç olarak ben ilk Corolla'da denk geldim..

Edit: Ben konuyu biraz esnettim galiba, özür dilerdim. O yüzden bu halini bıraktım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 6 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Eylül 01, 2016, 11:17:08 »
Mahmut Bey, abs, esp belki standart olabilir ama, mesela hava yastığı sayısı baz model ile full donanımlarda aynı değil diye hatırlıyorum. Örneğin 1,33 Life modeldeki güvenlik paket o fiyatta hiçbir araçta yok diye biliyorum.
Uğur Özbayrak