0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
son sözün çok doğru mustafa..ben her ne kadar ülkemin başbakanı nı sevmiyor olsam da, yabancı birisi ona hakaret etmeye kalkarsa uyarırım...ancak burada hiç kimse başbakan la alay etmiyor. eleştiriyoruz ve bence bu eleştirilerimiz de çok haklı..tabi ki sırf muhalefet için muhalefet edenler var onları da tartışırız ama bu konu başlığı "erdoğan" dikkatini çekerim
tüm bunlar son 10 yılda mı oldu diyorsunuz...ben de diyorum ki bu kimseler biz ötekiler gibi değiliz diyerek bu kadar çok oy aldı..ancak izledikleri politika aynı.. bir yanlış varsa düzeltilmeli.. unutmayalım ki yanlışta birleşmek doğruyu getirmez
onurunuzu ayaklar altına serdiğini söylediğiniz sayın bülent ecevit atatürkten sora gelmiş en şerefli liderdir..bugüne kadar amerikan emperyalizmine karşı çıkmış amarikaya kafa tutmuş ülkesini sömürtmemiş tek insandır o atatürkten sonra.. kıbrıs harekatını unutuyorsunuz kim gösterebildi bu cesareti basireti.. öyle senelerce tasma ucunda gezdirilip seçim öncesi israile laf söyleyip oy toplamakla olmuyor bu işler arkadaşım...