son sözün çok doğru mustafa..ben her ne kadar ülkemin başbakanı nı sevmiyor olsam da, yabancı birisi ona hakaret etmeye kalkarsa uyarırım...ancak burada hiç kimse başbakan la alay etmiyor. eleştiriyoruz ve bence bu eleştirilerimiz de çok haklı..tabi ki sırf muhalefet için muhalefet edenler var onları da tartışırız ama bu konu başlığı "erdoğan" dikkatini çekerim
evet haklsını başlık erdoğan bende o yüzden dedim kişilerle ilgilenmiyorum makamlarla ilgileniyorum o yüzden başbakanın şahsının eleştirilme hakkı elbette var hatta bende eleştiriyorum ama hassas bi konu üzerinde yoğunlaştık başbakanın davostaki hareketini şov olarak adlandıranların o durumda bir başbakanın nasıl davranmasını bekliyorlardı ben onu anlayamadım
ben seçim önce yapılan daha enteresan şovlarda gördüm konunun kaymaması için yazmıyorum
tabi ki yakışanı yaptı..keşke her zaman yapsa isterim..ancak ben her zaman aynı tavrın gösterilmesini istiyorum.. yıllar önce kahrolsun abd diye bağıran bir kimse başbakan olunca bush a mektup yazıyor: Kahraman askerlerimizin (Irak'taki abd askeri) evlerine sağ sağlim dönebilmeleri için tanrı ya dua ediyorum" şimdi bu kadar da manevra olur mu? tabi ki mevki sahibi olunca diplomatik olmak lazım ama tüm geçmişini silen böyle cümleler kurmak da yakışır mı...bu nedenle ben eleştiriyorum. ya göründüğü gibi olsunlar, ya da oldukları gibi görünsünler
işte siyasette öyle bir sanat
yaranmak sanat, kabadayılık siyaset oldu zaten..yazık türkiyem
arkadaşlarım bence anlamak istemiyorsunuz. aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum. zaten söylediklerime de yanıt alamıyorum. size neden aynı tayyip amerikaya ses çıkarmıyor diyorum neden pkk yı başımıza salan amerikanın bitarafından ayrılmıyor diyorum siz bana ama bu davosta bunu yapması güzel diyorsunuz.. anlamıyormusunuz o israillinin özür dilemesi de oyunun bir parçası. ama bence anlamak istemiyorsunuz çünkü tayyip müslüman hatta müslüman demiyim tayyip sünni... bunlar sizin için yeterli değilmi.. adam ülkenin toprağını karış karış satsa vardır bir bildiği diyeceksiniz yine toz kondurmayacaksınız. bana diyecek başka bir söz kalmıyor..
Gökhan kardeşim basit bir örnek vereyim iznin le; Bu gün senin benim fikirlerimiz var ve bunları dile getiriyoruz. Sence bir devlet başkanlık makamı başka bir devlet ile temaslarında şahsi görüşleri ile mi görüşür yoksa Ülkesinin devletinin görüşleri ile mi görüşür.. ? ben bu konuyu buna bağlıyorum.
tüm bunlar son 10 yılda mı oldu diyorsunuz...ben de diyorum ki bu kimseler biz ötekiler gibi değiliz diyerek bu kadar çok oy aldı..ancak izledikleri politika aynı.. bir yanlış varsa düzeltilmeli.. unutmayalım ki yanlışta birleşmek doğruyu getirmez
obama bile biz ötekiler gibi değiliz diyerek seçimi kazandı bu siyasette bir önceki iktidarın zayıflığını kullanarak rakibin gardını düşürmeye benziyor
PKK konusu ise Türkiye ' de Terörist başının yakalandığında idamı ile ortadan kalkacak ken yaşatanşarın eseridir. Amerika politikalarımız ise Ben Amerikan cıyım diyen sisyasi, Asker, yargı mensubu ve rektörlerimizin eseri
tamam da..kullandığı kelimeler özen ister..bugün türk halkı kahraman(!) abd askerinin ırak tan sağ sağlim çekilmesi içi dua mı ediyor, yoksa işgalin bir an önce sona ermesi için temennide mi bulunuyor.?
Ben mektubu görmedim

Sence kendi içinden gelenleri yazsa onu yazar mıydı ??
ben sizin takım tutar gibi parti tuttuğunuzu düşünüyorum. kusura bakmayın ben fikirlerimin karşısında mantıklı yanıtlar göremiyorum bu tartışmada. verdiğiniz vevaplar fanatizmin eseri...
ama altına imza atması onaylaması demektir:) bu ifadeler ne böyle biraz değiştirin şunu iyice düşüncelerimizi de çöpe atmayalım diyebilme hakkına muktedir olmalı
pkk konusu çok ayrı bir konu ve de
öyle bir tavır içindesiniz ki sanki amerika ile bu güne kadar hiç yanyana bir siyaset uygulanmamışda son iktidarın amerikanın yanından ayrılmadığını söylüyorsunuz
bi mesajda arkadaşımızda söylemişti bundan önceki bir iktidarının başbakanı amerikan başkanın karşısında öyle bir tavır sergilemişti ki onurumuz ayaklar altında çiğnenmişti
ayrıca konunun başka yerlere kaymasındanda rahatsızlık duyuyorum
Bende Bir T.C. başbakanına yapılan hakaret karşısında verilen cevaba sizlerin haksız konuma getirmesine inanamıyorum. Çünkü asıl bu davranış bazı kişilerde oy kaygısı oluşturdu ki vay şöyle vay böyle diye tartışıyoruz. Eğer takım tutar gibi bir siayasi parti yanlısı olsam golü attık yorumları bitirelim derdim verdiğim cevapları sanırım okumamışsınız ki bunu söylediniz.
onurunuzu ayaklar altına serdiğini söylediğiniz sayın bülent ecevit atatürkten sora gelmiş en şerefli liderdir..bugüne kadar amerikan emperyalizmine karşı çıkmış amarikaya kafa tutmuş ülkesini sömürtmemiş tek insandır o atatürkten sonra.. kıbrıs harekatını unutuyorsunuz kim gösterebildi bu cesareti basireti.. öyle senelerce tasma ucunda gezdirilip seçim öncesi israile laf söyleyip oy toplamakla olmuyor bu işler arkadaşım...
T.C. vatandaşı olarak tekrar başbakanımız 75 yıldır uluslararsı arenada kaybolan gururumuzu ortaya çıkardığı için teşekkür ederim. Herekese iyi forumlar
30.000 şehidimizin katiline yaşam hakkı verenler bu Ülkeye hançer saplamıştır. Kim yaşattı ABD emir verdi Hükümet uyguladı.
onurunuzu ayaklar altına serdiğini söylediğiniz sayın bülent ecevit atatürkten sora gelmiş en şerefli liderdir..bugüne kadar amerikan emperyalizmine karşı çıkmış amarikaya kafa tutmuş ülkesini sömürtmemiş tek insandır o atatürkten sonra.. kıbrıs harekatını unutuyorsunuz kim gösterebildi bu cesareti basireti.. öyle senelerce tasma ucunda gezdirilip seçim öncesi israile laf söyleyip oy toplamakla olmuyor bu işler arkadaşım...
tavrınız gittikçe kabak tadı vermeye başladı
mesajlarınıza cevap verilmiyor demişsiniz çünkü konuyu başka yerlere çekme çabasında görüyorum sizi
öyle son sözü söyleyip sıyrılmak doğru değil bence...ecevit bacak bacak üstüne atıp dursaydı da kapalı kapılar arkasında ülkeyi satsaydı bugün bunlar söylenmezdi..
iş çığırından çıktı tokatlayan tokatlayana