0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
osmanlı tokatı
Değerli arkadaşlarım;Hiç bir ülkenin lideri Türkiye Cumhuriyetinin bir liderine aşşağlayıcı ve ezici bir tarzla konuşamaz. Bu ister sağcı ister solcu olsun. Bu sebeple her ne olursa olsun burada tavır gösterilmesine %100 katılıyorum. Sayın Ecevitin ABD başkanı karşısında çekilmiş bir fotoğtafını hiç unutmam ezilmiş büzülmüş gibi ABD başkanı gözlerine bakarken.Asıl o anı gördüğümde ahhh milletim ahh diye düşünmüştüm. Şimdi neyi tartışıyoruz. Çok güzel konuştunu Peres tebrik ederim deseydi daha mı iyiydi bırakalım bu tartışmayı.Ülkemiz üzerinde Türk-Kürt, Sünni - Alevi, Sağcı - Solcu, Demokrat - Dinci v.s. Cumhuriyet tarihince her 10 Yıllık dönemlerde bölücülük oyunları denendi. Biz birlik olmaz da sen laiksin sen alevisin sen kürtsün diye birbirimiz ile uğraşırsak daha çok yüzyıl uğraşırız. Karşımızdaki insanı önce kardeşimiz olarak görelim sonra hatalarını söyleyelim. Amerikancılar son 10 yılda bu ülkede türemedi İncirliğe Amerikalıları kim getirdi ? F-16 lar ilk satın alındığında üzerlerinde gece görüş kabiliyeti olmadan kim satın aldı ? Niye hala türk savaş uçakları sınırlarımız dışında ABD den izin almadan saldırı yapamıyor ? Bu ülkenin eski başbakanını kim astı ? Niye hala hiç bir yer altı zenginliğimizi yer üstüne çıkartamıyoruz. ?? Bu politikaların tamamı son 10 yılda mı imzalandı ? Biz nasılsak Öyle yönetiliriz. Önce kendimizi düzeltelim sonra herşey düzelir.