Gönderen Konu: Erdogan  (Okunma sayısı 6922 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Erdogan
« : Ocak 31, 2009, 14:33:09 »
Bak bu alaya alinan Erdogan dunya liderler icinde en cesuru cikti.Obama bile Israil'in emir eri iken Turkiye'nin basbakani Israil cumhurbaskanina haddini bildirdi. Ne saikle yapmis olursa olsun 'he has got iron balls', helal olsun.

Fe... :-)

Toyota Club Türkiye

Erdogan
« : Ocak 31, 2009, 14:33:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '07
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Erdogan
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2009, 14:45:40 »
sayın erdoğanın samimiyetine kesinlikle güvenmiyorum ben.. madem okadar düşünüyor o insanları madem israile kafa tutacak basireti var bana söylermisiniz neden israil uçakları konyada eğitim görüyor ya da bana söylermisiniz neden aynı basireti pkk ya karşı gösteremiyor yada bana söylermisiniz neden pkk yı besleyen büyüten başımıza salan amerikaya karşı gösteremiyor bu basireti.  hala biz amerikayla müttefikiz biz dostuz gibi saçmalıklarla oyalıyorlar bu milleti. sayın erdoğan şehitlere kelle diyen, abdullah öcalan a sayın diyen, pkk nın babası amerikaya müttefik diyen, yine amerikaya 1 mart teskeresinde gel benim üzerimden ırağa saldır diyen ve bunun için mecliste oy kullanan bir kişidir. davos zirvesinde yaşananlar da benim fikrimce bir danışıklı döğüştür ve bir yerel seçim yatırımıdır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ocak 31, 2009, 14:54:19 »
Hatalari var tabi tonla. Ama sadece bu yaptigi hepsini siler supurur.Israilli oyle konusuyor ki sanirsiniz ki adam cocuklari azarliyor.Biliyor cunku kimse ses cikarmayacak. Israil'in basbakani daha bir iki hafta once Bush'un konusmasini boldurtup apar topar telefona emretti.Guvenlik Konseyi'nde  benim dedigim gibi oy vereceksin diye.Bush da emredersiniz dedi.

Amerika'yla muttefiklik Ismet Pasa'dan geliyor. Serbest secimlere gecilmesine ve hur dunyaya katilmaya Ismet Pasa karar verdi.

Yerel secim yatirimi demisin. Oyle olsa bile daha once kim Israil'e haddini bildirebildi? Akla bir isim geliyor mu? Benim gelmiyor.

Obama bile sus pus oldu Gazze katliami karsisinda.

Niye? Cunku biliyorlar efendilerinin kim oldugunu.Secim sirasinda bagislar hep o cevreden geliyor.Parayi veren de dudugu caliyor tabii.

Konya'da Israil ucaklarinin egitim yapmasi falan hep Cevik Bir'in koca kafasinin altindan cikti. Su Ergenekon teror orgutu cercevesinde tutuklananlara bir bakin. Hepsi Amerikanci, Israilci. Ilhan Selcuk dahil. Ilhan Selcuk'un 'Guzel Amerikali' diye bir kitabi var. Okudunuz mu hic?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Ocak 31, 2009, 14:56:36 »
Ahmet abi bu konuya sitede izin vermiyorlar siyasi polemik yaratabileceği için. Dün ben de açmıştım silindi.. Bilginize..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 31, 2009, 15:00:49 »
Onu bilmem Turgay. Alper de Kemal Amca da Erdogan'la ilgili alayci yorumlarini eksiltmiyorlar. Onu da silsinler o zaman.Noel Baba Erdogan'nin ne isi var ozaman Toyota forumunda?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • rakip firma :D
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #5 : Ocak 31, 2009, 15:06:45 »
ahmet abi seni alkışladım hemde ayakta  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #6 : Ocak 31, 2009, 15:06:45 »
Başkakanımızın tavrını çok doğru buldum, ve televizyonda izlerken bir TÜRK olarak gururlandım. Ne olursa olsun taktir ediyorum. Daha önce bırakın böyle bir tavrı, kafamızı öne eğip ezilerek konuşuyorduk bu tür toplantılarda... Umarım bu tavrını devam ettirir sayın başbakan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Ocak 31, 2009, 15:08:34 »
orada eğer başbakan sesini çıkarmasaydı o zamanda belirli bir kesim diyecekti ki başbakan türk halkını orada ezdirdi sonuçta orada türk halkı temsil ediliyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Ocak 31, 2009, 15:09:05 »
Abi inan ben de senin gibi düşünüyorum. Biz dün noel baba konusunda epeyce tartıştık zaten. Murat Küden bey sonunda dayanamadı konuyu kitlemekte buldu. Kemal Abi ,Hakkı Bey, Alper Bey de konuya dahildiler. Sonra polemik yaratıldı diye konular tek tek silindi. Ben daha sonra "davos gelişmeleri" ile ilgili konu açtım. Yorumsuzca direk bir haber sitesinden alıntı yaptığım bir haberdi. Hemen o da silindi ve yöneticilerden ben sorduktan sonra silinme gerekçesi geldi. Ben de bu yüzden sana haber vermek için yazdım yanlış anlama lütfen..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Ocak 31, 2009, 15:10:26 »
bazıları şunu kavrayamıyor her ne kadar siyasi görüşü size ters düşsede orada sadece bir parti temsil edilmiyor bir millet temsil ediliyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 31, 2009, 15:12:47 »
ahmet abi söyliyeceklerimi ağzımdan aldın benden uzun yaşıcaksın :)
engin bey yazdıklarınızı birdaha araştırın
ismet paşanın kıbrıs sorunun çözecekken amerikanın hayır arkadaşım benim verdiğim tankla kıbrısa müdahele edemezssin dediğini biliyormusun
peki şimdi kim nediyebiliyor heryerde türkiye var balkanlarda ırakta afganistanda
hatta şu anda biz onlara diyoruz siz ne yapıyorsunuz diye
gurur duymamız gereken bir olaydır
bazı durumlarda olayları nötr düşünmeliyiz bence
geçen ayda rum bakanı azarlamıştı :D
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #11 : Ocak 31, 2009, 15:19:47 »

geçen ayda rum bakanı azarlamıştı :D

ee boru değil abi kasımpaşalı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ocak 31, 2009, 15:22:36 »
Silerlerse silsinler.Olani degistirmez. :) Ama bir daha kimse Erdogan Merdogan diye laf etmeyecek.Hicbir mesajda hicbir konunun politik uzantisina deginilmeyecek, kimse elestirilmeyecek, takdir edilmeyecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ocak 31, 2009, 15:24:16 »
bencede siyaset hiç konuşulmucaksa silinsin
ama bir konu görürsek isyan çıkartırız valla :D
bu arada ahmet abi alkışlar tavan yapmış bende birtane ekledim helal hoş olsun :)
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ocak 31, 2009, 15:28:32 »
:D O da benim yerel secimim, Gokhan :D
Sagolun varolun  ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #15 : Ocak 31, 2009, 15:29:26 »
Neyse Ahmet bu konuyu silme meselesinide fazla uzatmayalım bence. Doğrular ve yanlışlar insanların bakış açısına göre değişebiliyor. Herkesin fikrinede saygı duymalıyız...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #16 : Ocak 31, 2009, 15:29:52 »
Erdoğan'a Yahudiler tarafından cesaret ödülü verilmiştir hem de Irak'a bombalar yağarken...Bu nedenle bu davranışın samimi olduğuna inanmakta güçlük çekiyorum. Bir de seçim öncesi olunca tabi... Ama her şeye rağmen milletimizin sağ duyusunu yansıtan tavrı göstermiştir teşekkür ederim kendisine

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Ocak 31, 2009, 15:30:08 »
siyasetten sıyrılmış bir forum istiyoruz  :D :D :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #18 : Ocak 31, 2009, 15:31:22 »
Öyle abi isyan çıkar valla  :)  Bu arada konu da birazdan silinir. Hakkınızı helal edin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #19 : Ocak 31, 2009, 15:31:28 »
Bu arada bir alkışta benden aldın...