0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
durmak yok senaryolara devam
Ama arkadaşlar şimdiye kadar hep pasif kalmış bir başbakan,birden aslan kesiliyor! peki Irak'ta askerimizin başına çuval geçirilip milli onurumuz ayaklar altına alınırken,başbakana gazateci tarafından nota verilip verilmeyeceği sorulunca, sayın başbakan " ne yahu müzik notası mı veriyorsunuz" diyerek tebessüm etmedi mi? nerede aynı kasımpaşalı,delikanlı insan! Bu küçük bir örnek sadece... ya da Amerika Müslüman Irak'a Türkiye'den girmek isteyip tezkere istemedi. Ve başbakan bunu geçmesi için elinden geleni yapmadı mı? Filistin müslümandı da, Irak değil miydi? Lütfen kafa yoralım arkadaşlar
peki arkasında duramamasından dolayı endişe ediyorsun...ama bu konuyu küçümseyici ve alaycı ele almasını gerektirir mi? ben bir Türk olarak Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın bu olaya tebessüm ederek bakmasını esefle kınıyorum
mustafa arkadaşım, yolsuzluk azaldı bile diyorsan borçlar katlandı..neyse çok uzun konular bunlar inş bir tanışma ortamında yüz yüze gelirsek tartışmak isterim:) şimdilik burda bitirelim güzel dileklerine katılıyorum