0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel bir aşk hikayesi
Murat Bey, sizinki kadar olmada da benim de böyle bir sevdam vardı. Ben de kartondan otobüs maketleri yapardım. Boş iplik makaralarını lastik olarak kullanırdım Ortaokuldayken en büyük zevkim, o zaman Adana'nın tam ortasından geçen E-5'in kenarında durup, geçen 0304 otobüsleri izlemekti. O303'lerden sonra O304'ler tam anlamıyla bir uzay aracıydı gözümde
Teşekkürler Erhan.Ya belki size tuhaf gelebilir ama ben gerçekten seviyorum bu otobüsü.
sende kaç araba var abi. audi corolla falan
İsmail kardeş bu soru kimeydi..Bana ise 3 tane var.2003 Corolla 1,4 Terra,2004 A4 1,6 Advanced ve 2005 Passat 1,6 Comfortline var. Murat otobüse ilgin şimdi daha iyi anlaşıldı.Özellikle 403 lerde hangisi kaç model gayet iyi biliyorum.Çakma 403 leri falanda gayet iyi ayırt edebiliyorum.AŞTİ de bir kaç tane görmüştüm.Hatta biri Eskişehir Ceylan'da çalışıyordu.Kaptan senin bu 403 çok garip duruyor.Sanki çakma gibi demiştim.Kaptanda senin işin yokmu gitsene işine diye azarlamıştı.Küçüğüz ya....
Koltuğa oturdum, dikizden arkaya bakınca acayip uzun geldi, valla korktum heriflerin otobüsünü bir yere vururuz diye.