0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özcan abi yatırmak en doğal hakkı falan değil, arkadakine sorması lazım, arkadaki olur derse yatırsın..ben zaten hep en arkadan alıyorum bileti hatta kamil koç rahat hattan alıyorum, en arkadan tekli koltuktan, ama önümdeki amca yatırınca kafayı yiyorum deliriyorum
bende Özcan abi gibi düşünüyorumyalnız ben yolculuklarda şunu dikkat ediyorum..otobüsün içindeki ışıklar sönünce yatırıyorum koltuğumu, o zaman kimse sorun yapmıyor...
Ayrıca ışıklar sönmeden koltuğu yatırdıgın taktirde görevli tarafından uyarı alırsınız..KAyıt ve servis işlemleri bitmeden de ışıklar sönmüyor..
En doğrusu da budur.Tabii ki de ben amca gibi hızlı yatırmıyorum.Kademe kademe yatırıyorum ki arkamda ki rahatsız olmasın.Oturduğun koltuk senindir.Yolculuğun boyunca onu firmadan kiralamışsındır.Bu kiralama eğer yolculuk sonrası servis imkanı varsa,servisten ininceye kadar da devam eder.Sonuçta senin koltuğuna değil,kendi koltuğuna müdahele ediyor.Tabii bunu yaparkende sırf kiraladı diyede insanları rahatsız edcek anlamına da gelmiyor.Nasıl ayakkabısını çıkartamazsa,başkasını da rahatsız edemez.Uzun boylu MİNİK kardeşim Türkay... Ayrıca ışıklar sönmeden koltuğu yatırdıgın taktirde görevli tarafından uyarı alırsınız..KAyıt ve servis işlemleri bitmeden de ışıklar sönmüyor..
Bindiğim hiç bir otobüste bugüne kadar böyle bir uyarı yapıldığını görmedim ama doğrusu bu bence de. Koltuğu yatırma konusunda ben de sana katılıyorum.
özcan, koltuğun oturduğu ve yaslandığı kısım kişinin olabilir, ama unutmaki bu yaslanma kısmının bir de arka tarafı var, servis tabağı, gazete filesi, vs.. bunlar da türkay ın kiralama alanına giriyor.
Kıssadan Hisse: Herhalde ben otobüste yan yana oturmak için en son tercih edilecek sıkıcı bir insanım
Retarder dedin de aklıma geldi... Nasipse Çanakkale gezisine gideceğiz. Şu retarder frenini inşallah kullanacağım... Eğer gene geçen seneki otobüs denk gelirse Aydın-İzmir otoyolu'nda mis gibi sürerim... Bu defa şansı yok o otobüsün... Ben sürünce eminim kimse uyuyamayacak..
Şoför Hidayet olacağım diyorsun yani Ali Rıza hocam
Kaptan Hidayet neymiş yahu? O benim gibi olsun...