0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi megane C segmentiydi hep. D segmenti Lagunaydı. Şuanda Talisman. Megane C segmenti olacak peki Fluence ne olacak acaba?
Katılmıyorum Mahmut. Corolla hb Auris oldu Türkiye'de, bence sorun olmadı. Zaten bazı ülkelerde hala Corolla hb olarak mevcut.Renault'un geçmişini sadece Toros zannetmemek lazım. Eskiden Abd pazarında da Japon araçlar ile dalga geçilirdi. Nissan işbirliği de her iki tarafa çok yaradı bu arada. Teknik olarak incelenebilir.Camry'de bence Türkiye'deki en iyi binek Toyota ama ikinci eli onun da çok düşük, bu araçtan değil, tüketici önceliklerinden. Bence sınıfının da en iyilerinden. İkinci elini en iyi koruyanlar; Vw, Renault ve Ford, diğerleri bunlardan sonra sıralanıyor Türkiye'de. Bunun nedeni de tuhaf kampanyalar.Bu arada Infinity de takip edilmeli, iyi işler çıkarıyor.
Araba cidden mükemmel olmuş, donanım ile de piyasaya iyi giriş yaparsa, tutar, şu an arabasız kalan benim bile olsa gidip alasım geldi GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mahmut, ben de segmentinde Passat'dan daha iyi (bu kavram tartışılabilir) araçlar olduğunu düşünüyorum ama o segmentin açık ara hakimi Türkiye'de. Fluence'de beğendiğim bir araç değildi ama o da çok sattı, eller serbest olmadığı için araç beğenmeyenler de olabiliyor, saygı duymak gerek. Talisman ise gerçekten orijinal olmuş, içi ve dışı ile.