0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bursa da deneme sürüşleri esnasında gördüm yeni Megane sedan'ı, seyir halinde olduğum için resim çekme şansım olmadı. Kendi adıma tanıtım resim ve videolardaki gibi "muhteşem" görünmedi bana. Belki deneme aracı renginin bej benzeri olmasından kaynaklanmış olabilir.Talismanın bir boy küçüğü gibi, ancak segment farkından olsa gerek Talisman kadar oturaklı görünmüyor. Sorunsuzluk ve sürüş kalitesi olarak Corolla'ya tercih edilebilinir mi bilemem, ancak yenilendi denilen Corolladan çok daha donanımlı bir araç olacak sanırım.
renault kendini kadjar talisman yeni megane sedan megane 4 hb de çok aştı fazlasıyla fiyatlarıda epey arttı tabi ama eskisi gibi güvenesim yok renoya
Renault-21 güvenme ne sebebi nedir, yaşadığınız kötü tecrübe varsa paylaşırmısınız. LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bizimde corolladan önceki arabamız 2001 clioydu cidden renoult güven vermiyor
Bakalım kullananlar ve bir iki yıl sonraki tecrübeler ne gösterecek. İnşallah Renault gözümüzde "reno"luktan çıkar. Ülkem insanı kaliteyi hakediyor. Otomobil tamamen 'Kişisel'dir. Biri bir model için ayılıp bayılırke, kimisi de üreticisine söver... Megane II ' ler piyasaya iyice yayılıp iki üç sene geçmeden çoğu dökülünce Megane 1 ' lerin nasıl prim yaptığını görmüş insanlarız. Hala düzgün sayılan ve içi temiz genel olarak bakımlı Megan 1 almak isteyen ve ciddi paralara alış-veriş bulan kasadır.
Dün akşam yolda gördüm hb kasasını, gerçekten çok farklı olmuş bayağı bir çekici olmuş
Benim gözümde MEGANE I de beş para etmeyen bir araba bence.Arkadaşta 290.000 KM'de 98 1.6 8 VALF olan modeli var. Aldıklarından beri 4 defa bobin problemi yüzünden yolda kaldı. En son 2 ay kadar önce beraberken yolda kaldık, gitti orijinal VALEO ateşleme bobini aldı. 3 gün önce bu sefer babası yolda kaldı, yine gitti orijinal VALEO bobin aldı.Benim 2004 COROLLA'm 337.000 KM'de. 1 ay önce bobin problemi çıkardı ve 3. bobini değiştirdik. Üzerindeki bobinlerin hepsi orijinal fabrikasyon bobinleri çıktı. Bana göre kalite budur bence.
Clionun şişirilmiş hali
Tamam işte benim anlatmak istediğim bu. En iyi Megane olarak buydu anlamında. Hatta "reno" ifadesi de buradan. *Aracınıza maşallah deyin. Bu tarz arıza işleri biraz nasip kısmet. Doğru bakımlı araç her zaman 1 puan fazladır. Bununla beraber markanın kalite geçmişi ve sağlamlığı da puan ekler veya düşürür.
B sınıfı bir araç ile C sınıfı kıyaslama bence şuanda kendi aracınız olan Corolla'dan inip Megane II'ye binip o şekilde kıyaslama yapman bence daha doğru olur.Kaldiki toyota yine donanım fakiri kalır renault'un yanında