0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son cümlende yanlışın var.Sanırım Jan Nahumun üretyimi kaldırırkenki konuşmasından bahsediyorsun.Orada biz avro standartına getirdik ama hala beğenilmiyor,buda bizim bu araçları üretmemizi sorgulamamaızı sağlıyor gibisinden laflar etmişti.[/quote]doğrudur.ben pek net hatırlamıyorum çünkü.bu yıl 280 tane falan üretilmiş mısır'a ihraç edilmek için osd'nin istatistikleri öyle diyo
Sergilenmek üzere dünyanın çeşitli ülkelerindeki otomobil müzelerine götürülüyorlar bence [/quote] ağzına sağlık. süper olmuş.tam yerine oturmuş laf.
azaeri televizyon kanalında 4 çarx diye bi program var orda şahin tanıtmışlardı bi kere [/quote]hadi ya.arada bir bende rastgeliyorum o programa.çoğunlukla bizde yılardır satılan modelleri orada yeni piyasaya sunuluyor ve o araçları tanıtıyolar.tabi şahin için söylemiyorum bunu
valla tofasi kotulemeyin peynir ekmek gibi satiodu eskiden [/quote]Doğru. Karın doyuracak başka bir şey olmadığından peynir ekmek gibi satardı. Ama o devirde renolar çok daha kullanışlıydı bence bunlara göre. Bir de şu doğan görünümlü şahincilere ve birinin mercedesinden yürütüp şahinine amblem takanlara fena gıcık oluyordum.