arkadaşlar eski tofaş/fiat çı olarak konuya el atmak istiyorum.öncelikle babamın markası değil tofaş.O zamanlar arz/talep durumu söz konusuydu.istek vardı üretiliyordu.Artı resimde görünen şahinler Mısır ve Türki cumhuriyetler le bazen Çine de gidiyor,ihraç ediliyor.Durum bu.Allah bidaha kuş serisi günleri geri getirmesin(AAMİİİİİİİİİİİİN).diğer bir konuda tofasıda artık kötülememek lazım.Malum dünyadaki yeri belli artık.Mühendislerimiz başarılı modellere imza atmaya başladılar.Mükemmel olmasada bir ALBEA,LİNEA ve FİORİNO da mühendislerimizin imzaları var.İNOVASYONLA BAŞARIYI YAKALAN TÜKLER adlı okumaya bşaladıgım yeni kitapta,aslında bizlerin neleri başarabileceğimizi,ama altyapı eksikliğinden ve imkansızlıktan yapamadığımızı rahatlıkla görebiliriz.Örnek vermek gerekirse çoğu otomobillerin ışıklandırılmasında kullanılan LED teknolojisinin TÜRK PROFESÖRLER tarafından bulundugunu,yada özellikle İstanbulluların kullandığı ARABA FERİBOTLARININ 1869 yılında ŞİRKET-İ HAYRİYE de görevli ulaştırma sorumlusu Hüseyin Haki Efendi tarafından plan ve projesinin çizildiğini,dönemim en iyi imkan ve tersanelerine sahip İngilterenin feribotun çizimlerini görünce şaşkına döndüklerini (o dönemde ingilterede karşıdan karşıya geçiş halatlı veya zincirli SAL ile gerçekleşiyordu),ve daha bunlar gibi bir çok icatlar bizlerden çıktığını unutmayalım.Bende de otomotiv sektörü için yepyeni bir icadım var.Maddi imkansızlıklardan dolayı bunu hayata geçremiyorum.Mühendislerimize sahip çıkalım onları koruyalım.Kullandıgımız Toyotalarda bile mühendislrimizin imzası var.Kendimizle gurur duymalıyız.Kuş serisi dönemide geride kaldı artık.Yükselmek için artık ileri bakma zamanı gelmedi mi artık......