Gönderen Konu: 2016 model corolla 1.33 life aldım ve kandırıldığımı düşünüyorum  (Okunma sayısı 15495 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '15
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar merhaba
2016 yılı haziran ayının 10 unda, 2016 model corollamı büyük bir hevesle eskişehir yolu efe plazadan 54.400 lük fiyata indirimsiz aldım. Ek olarak 4 tane paspas hediye ettiler birde 800 liralık krom paket sözde. Çok uzatmadan sadede gelicem. Büyük bir hevesle corollayı test ettim beğendimde ve almaya karar verdim. Güzelce özelliklerini dinledikten sonra aracı satın aldım ve 2 gün sonrada teslim ettiler. Araç güzel güzel olmasınada bugün şu haberi okumamla beynimden vurulmuşa döndüm. Yahu arkadaş satan adamın hadi yetkisi yokta elinizde kalan makyajsız araçları satmak için en azından bilgi verin alacak adam makyajsızınıda alır. Ben sıfır araç satın alıyorum 10 gün sonra kasaya makyaj geliyor. Üstelik arada 4000 tl gibi cüzzi bir miktar var. 20 gün daha bekler 4000 daha verir en güncel kasasını alırdım. Ben sürekli kasa ne zaman değişcek makyajlanacak bunumu takip edeceğim. Satan arkadaşların en azından 20 gün kalmış, abi bak bunun makyajlı kasası geliyor diye bilgi vermeleri gerekmez mi ? Ben mağdur değilmiyim şu anda ? Tüketici hakemine gitsem paramı geri alabilirmiyim ? Sizlere soruyorum 2016 model araç olcak olsanız 4000 tl daha verip makyajlısını almazmısınız ? Ben zaten sıfır araç alarak zarar etmişim birde 20 gün farkla tekrar zarar ediyorum. Bu işin etik yanı nerede bana anlatabilirmisiniz ???
http://www.hurriyet.com.tr/makyajli-toyota-corolla-geliyor-40075846

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Makyaj geleceği için şuan ki kasayı indirimli satıyorlar ben bilerek bu kasasını aldım am gayet de iyi indirim yaptırarak pazarlık konum da sürekli makyaj geleceği yönünde oldu indirimli Liste fiyatından 3 bin TL daha indirim yaptırdım eski bir müşteri olarak.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1000
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
Dedikleriniz harfiyen doğru, ben şimdi plazalarla konuşuyorum, bilmiyormuş gibi davranıyorum, ve bana 3 bayi de yakında makyajlı kasa gelecek diye söyledi. Sizin ki tamamen satan bayinin bilgisi dahilinde ve elindeki ni satabilmek için, size soylememis maalesef.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Şahsen bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bayi elindeki aracı satmakla yükümlü. Araç makyajlanacak diye elindekini satmayacak mı?
Söylemesi gerekir mi gerekmez mi? Gerekmez. Eğer söylerse vazgeçebilir müşteri. Bu sefer elindeki aracı satamaz
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Haldun bey tebrik ederim. Herkes sizin gibi uyanık ve güncel olsa keşke. Bana liste fiyatı üzerinden hiç indirim yapmadılar. En azından siz kazıklanmamışsınız. Umuyorum ki makyajlı kasa gelene kadar insanlar bu yazıyı okurlar ve kazıklanmazlar. Bu insanlar esnaf ve benim uğraşıcak zamanım yok. Fazla paramı haram edip geçmekten başkada çarem yok gibi duruyor. Ama en azından insanlar bilgilendi ve benim durumuma kimse düşmiyecek inşallah. Arkadaşlar okuyun öğrenin bilgilenin. Gidip benim gibi küt diye araba almayın, moraliniz bozulmasın. :DUR:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Keşke Çetin Emeçteki Toyan'a da gitseydiniz, Foruma da önceden üye olsaydınız.

Makyajlı Corolla ile ilgili bir konumuz var, okumadıysanız baştan sona okumanızı tavsiye ediyorum. Çok da abartılmamalı çünkü birçok "gelecek" denen özellik Türkiye deki satışlara gelmeyecek gibi gözüküyor.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
bayinin söylemesi ticaret ahlakı gereği iyi olurdu. ama ben 55.000 tl veripte alacağım aracı hiç araştırmıyorsam durup düşünmem lazım.
 hunları geçtik. siz aracı beğendiyseniz yeni kasa olsa ne eski kasa olsa ne. zaten sadece tamponlar ve farlar değişecek, gerisi aynı ve mutlaka daha pahalı olacaktır. güle güle kullanın.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Şahsen bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bayi elindeki aracı satmakla yükümlü. Araç makyajlanacak diye elindekini satmayacak mı?
Söylemesi gerekir mi gerekmez mi? Gerekmez. Eğer söylerse vazgeçebilir müşteri. Bu sefer elindeki aracı satamaz
Kaan bey mesleğinizi bilmiyorum fakat bu işin etik yanı var birde. Bahsettiğim süre 1 ay bile değil 20 gün. Kendinizi başkalarının yerine koyamıyorsanız kusura bakmayın empati yoksunu birisisiniz. İnsanlar bu paraları kolay kazanmıyor ve hevesle aldığınız arabadan soğumanın ne demek olduğunu umuyorum ki daha önce yaşamadınız. 4000 tl çok cüzzi bir rakam ve süspansiyon, direksiyon, fan çıkışları, torpido gözü , yalıtım iyileştirmesi ve standart olarak bloototh gelip 4000 tl ekleme, kusura bakmayın makyaj değil modifikasyondur. İzlemediyseniz lütfen makyajlı halini izleyin.

https://www.youtube.com/watch?v=ATt2iXlZIMI

Mesaj Birleştirildi: Haziran 13, 2016, 20:39:52
bayinin söylemesi ticaret ahlakı gereği iyi olurdu. ama ben 55.000 tl veripte alacağım aracı hiç araştırmıyorsam durup düşünmem lazım.
 hunları geçtik. siz aracı beğendiyseniz yeni kasa olsa ne eski kasa olsa ne. zaten sadece tamponlar ve farlar değişecek, gerisi aynı ve mutlaka daha pahalı olacaktır. güle güle kullanın.
Hocam ben araba fanı birisi değilim. 5-6 yılda bir araç değiştiririm ve alacağım aracında sadece test sürüşünü yaparım. 20 gün sonra kasaya makyaj geleceğini nerden bilebilirdim ki ? Anlaşılan sizin de makyaj hakkında bilginiz yok henüz ki sizde araştırmamışsınız. Bir izleyin
https://www.youtube.com/watch?v=ATt2iXlZIMI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ben orta da bir yanlış göremedim. Yanlış anlamayın ama tamamen bilinçsiz tüketici profili göstermişsiniz. Önemli olan almadan önce araştırmak. Kasanın değişeceğini nerdeyse sağır sultan duydu. Ayrıca gerçekten çok yüksek fiyata almışsınız. Benzer konuyu geçen ay bir başka arkadaşta açmıştı ramazan önceside 3000 tl indirim vardı. Birde bayi indirimi ile 51500 alanlar dahi vardı. Keşke birkaç toyota bayinden de fiyat alsaydınız muhakkak daha uygun fiyat veren çıkardı. Sene sonun fiyat daha da düşer düşüncesindeyim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Kaan bey mesleğinizi bilmiyorum fakat bu işin etik yanı var birde. Bahsettiğim süre 1 ay bile değil 20 gün. Kendinizi başkalarının yerine koyamıyorsanız kusura bakmayın empati yoksunu birisisiniz. İnsanlar bu paraları kolay kazanmıyor ve hevesle aldığınız arabadan soğumanın ne demek olduğunu umuyorum ki daha önce yaşamadınız. 4000 tl çok cüzzi bir rakam ve süspansiyon, direksiyon, fan çıkışları, torpido gözü , yalıtım iyileştirmesi ve standart olarak bloototh gelip 4000 tl ekleme, kusura bakmayın makyaj değil modifikasyondur. İzlemediyseniz lütfen makyajlı halini izleyin.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=66924.180

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=72955.msg1007083;topicseen#new

Forumumuzda işlenmiş 2 tane konu mevcut. daha resmi bir durum söz konusu değilken bile makyaj konusunu uzun uzun işledik burada. Siz makyajlı nasıl olacak bilmezken biz burada olasılıklar dahil konuştuk. aracı aldıktan sonra aaa makyaj gelecekmiş demek sizin hatanız. araştırmayıp almanızdan kaynaklı tamamen. Biz 2013 te Corolla aldık sonrasında araca çamurluk davlumbazı eklediler daha sonra ALL AUTO cam ve otomatik katlanır ayna eklendi. bu duruma ne demeli?
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 116 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun,size hak veriyorum ama yapacak bir şey yok,2 sene kullan sat,moralini bozma, bende senin gibi aldım başka marka onunda yeni kasası çıkıcak :P Bu otomotiv sektörü böyle,çakallar acımıyorlar, bari söyleyin yada indirim yapın,para kolay kazanılmıyor,canın sağolsun kardeşim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
Siz ne kandırılmışınız ne de kazıklanmışınız gitmişsiniz talip olmuşunuz ,arabayı sevmişiniz ve almışsınız.Bunda davalık mahkemelik bir durum yok.Zaten severek almışınız keyfini çıkarın derim.
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun,size hak veriyorum ama yapacak bir şey yok,2 sene kullan sat,moralini bozma, bende senin gibi aldım başka marka onunda yeni kasası çıkıcak [emoji14] Bu otomotiv sektörü böyle,çakallar acımıyorlar, bari söyleyin yada indirim yapın,para kolay kazanılmıyor,canın sağolsun kardeşim.
Yücel abi senin araba kasa değişsede sıkıntı yok efsanelere bişi olmaz. Bu arada bi ara konu açıp yorumlarını paylaşırsan sevinirim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 13800
  • 98 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
Mehmet bey öncelikle aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşAllah
Bence kafanızı takıp arabanızdan soğumayın o paralara alınabilecek en iyi 0 km arabayı almışsınız
Uzun yıllar keyfini sürün eminim kullandıkça dahada seveceksiniz  :tamam:
LİFE 1.33 COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Life modeli test surusu yaptırıyorlar mi ?
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Bayi makyajlı kasanın geleceğini söylemeyerek hata yaptı diyelim. Peki siz 54.000 ₺'lik bir araç alırken hiç mi araştırma yapmadınız? En fazla 15 dakikada makyajlı kasanın Haziran sonu Temmuz başı gibi satışa sunulacağını öğrenebilirdiniz diye düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
@Kaan Kara (29002)  ya katılıyorum.
bu konu hakkında, bayinin hiç bir suçu yok,  kaanı suçlayarak empati kuramıyorsunuz diyorsunuz fakat.
asıl siz kuramıyorsunuz....
Siz bir satıcı olarak bu durumu söyler misiniz acaba kim isterki elinde kalsın ayriyetten. iç konsol değişimi olacak başka birşey yok kasa aynı kasa olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 92500
  • 145 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
Arabaniz cok guzel. Konforlu. Allah kazasiz uzun yillar binmeyi nasip etsin. Hakli oldugunuz konu durumun moral bozucu olmasi. Keyifle binin araciniza.

Niye boyle oldu demeyin.Boyle olmasi gerektigi icin oldu.

Not: Efe Ankaranin en pahali en doymus bayisidir.Gecen hafta 40.000 bakimina arkadasim 2.500 Tl verdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • adapazarı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '19
  • 66 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
Şahsen benim de moralim bozulurdu.ama bakardım bu kasa nezmn çıktı makyaj gelir eski kasaların hep bu zamanda geldiği belli arastirirdim yani.ben aracımı geçen sene aldım makyajı bu sene geleceğini ogrenmistim doğrusu almadan
Çıkarım seninle her yola 🚕🚗

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 92500
  • 145 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
Şahsen benim de moralim bozulurdu.ama bakardım bu kasa nezmn çıktı makyaj gelir eski kasaların hep bu zamanda geldiği belli arastirirdim yani.ben aracımı geçen sene aldım makyajı bu sene geleceğini ogrenmistim doğrusu almadan
Etik olarak bayinin ya soylemesi gerekirdi yada indirim yapmasi. Toyan ayni araci 50.500- 52.000 civarina satiyor. Vemakyaj gelecegini soyluyor. Efeden bahsediyoruz.

Ancak Aralik ayinda arabalarda neden indirim yapilir. Yeni model cikacak diye. Eski model de peynir ekmek gibi satilir...