0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şahsen bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bayi elindeki aracı satmakla yükümlü. Araç makyajlanacak diye elindekini satmayacak mı? Söylemesi gerekir mi gerekmez mi? Gerekmez. Eğer söylerse vazgeçebilir müşteri. Bu sefer elindeki aracı satamaz
bayinin söylemesi ticaret ahlakı gereği iyi olurdu. ama ben 55.000 tl veripte alacağım aracı hiç araştırmıyorsam durup düşünmem lazım. hunları geçtik. siz aracı beğendiyseniz yeni kasa olsa ne eski kasa olsa ne. zaten sadece tamponlar ve farlar değişecek, gerisi aynı ve mutlaka daha pahalı olacaktır. güle güle kullanın.
Kaan bey mesleğinizi bilmiyorum fakat bu işin etik yanı var birde. Bahsettiğim süre 1 ay bile değil 20 gün. Kendinizi başkalarının yerine koyamıyorsanız kusura bakmayın empati yoksunu birisisiniz. İnsanlar bu paraları kolay kazanmıyor ve hevesle aldığınız arabadan soğumanın ne demek olduğunu umuyorum ki daha önce yaşamadınız. 4000 tl çok cüzzi bir rakam ve süspansiyon, direksiyon, fan çıkışları, torpido gözü , yalıtım iyileştirmesi ve standart olarak bloototh gelip 4000 tl ekleme, kusura bakmayın makyaj değil modifikasyondur. İzlemediyseniz lütfen makyajlı halini izleyin.
Geçmiş olsun,size hak veriyorum ama yapacak bir şey yok,2 sene kullan sat,moralini bozma, bende senin gibi aldım başka marka onunda yeni kasası çıkıcak [emoji14] Bu otomotiv sektörü böyle,çakallar acımıyorlar, bari söyleyin yada indirim yapın,para kolay kazanılmıyor,canın sağolsun kardeşim.
Şahsen benim de moralim bozulurdu.ama bakardım bu kasa nezmn çıktı makyaj gelir eski kasaların hep bu zamanda geldiği belli arastirirdim yani.ben aracımı geçen sene aldım makyajı bu sene geleceğini ogrenmistim doğrusu almadan