Gönderen Konu: 2016 model corolla 1.33 life aldım ve kandırıldığımı düşünüyorum  (Okunma sayısı 15501 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '15
  • 26 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Mehmet bey aracınız hayırlı olsun. Tüketici olarak araştırmanız gerekirdi diye düşünüyorum. Fakat araba almak pazardan Domates almaya da benzemiyor, yani kısa bir süreç değil. Bu uzun süreçte bayi ile illaki sohbet edilmiştir. Bu esnada bayinin de size yeni kasası geliyor demesi de gerekirdi ama yasal bir zorunluluğu yok ve söylemek zorunda değil çünkü siz zaten zorla o arabayı almaya gitmiyorsunuz beğenerek satın alıyorsunuz.

Bence bayinin tek kabahati indirimsiz satması. Kesinlikle indirim olmalıydı.

Yeni corolla iki seneye yine makyajlanır ve böyle uzar gider.

Fırına ekmek almaya gittiğimizde de fırıncılar çoğunlukla birazdan tazesi çıkacak demezler, alıp almamak bize kalmış.

Keyifli sürüşler.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
örnek yaris : makyaj geldi KOCAMAN bir ön ızgara arka tamponda hafif iyleşme var, makyajsızı daha çok beğeniyoum ben.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Hocam 2 ci vitese atınca şansızamandan trim sesi gibi bir sürtme sesi geliyor. bu sıfır corollalarda zamanla geçen bi sesmiş sanırım bir bilginiz varmı? burdan yürüyüp bayiyi sıkıştırıyım olmadı😃

Mesaj Birleştirildi: Haziran 15, 2016, 16:00:58
Şaka bir yana olumsuz olumlu yorum yazan herkese teşekkür ederim. Corollamızla barıştık bi çay içtik iftar yaptık aramızdaki buzlar eridi. Fazladan verdiğim 2 3 binde nazarlığı olsun corollamın. Barışma sürecinde katkısı bulunan herkese teşekkürler, Allah herkese nasip etsin kazasız belasız günler geçirin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 102201
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
güle güle kullanın, siizin şimdi yapacağınız en iyi şey şu olabilir, o da, kabul ederlerse. : - arkadaşlar ben hiç bir yeri aramadım sormadım, direk size geldim, siz bana bu aracı bu fiyata verdiniz ama başka yerlerden bu aracı şu fiyatlara alanlar var, sizden bile şu fiyata alanlarla konuştum, bu yaptığınızı size yakıştıramadım, şimdi siz bana, kapı kuşakları, paspas, bagaj havuzu, park sensörü, ıvır zıvır hediye ederseniz size karşı düşüncelerim olumlu yönde değişir gibi .........
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '11
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Corollamızla barıştık bi çay içtik iftar yaptık aramızdaki buzlar eridi.

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Auris'11 A/T
Passat B8'15 TSI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Yok hocam yahu birşey hediye etmesinler :) buda böyle bir anımdır diye anlatırım. 5 sene sonra satar mercedes yada bmw alırım zaten. ama pazarlıkla ve araştırarak alacağım kesin ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2006 1.4 D-4D Terra(Manuel)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Aracınızı güle güle kullanın .Bazı arkadaşlarımız nerdeyse satıcının hiç kabahati yokmuş gibi gösterilsede bence en kritik nokta şu olabilirdi  bence mesela ben olsam bu aracın yeni kasası ne zaman çıkar veya çıkacaksa + ları - leri nelerdir diye sorupta ona göre hatta fiyatta indirim talep edilebilirdim ancak eğer böyle bir bilgimiz yok deseydi o zaman en kral satıcıda olsa etik değildir çünkü bir satıcı heleki otomotiv le ilgili mutlaka bu tür bilgileri olur kasa öyle her yıl değişmez. Ama  belki o anki müşteri potansiyeli vb. durumlardan gerek görülmediği düşünülüp müşterinin aracı zaten biliyor ve biz araçla ilgili mevcut bilgileri aktarıp satıcınında bir nebze suçu olmayabilir. Çünkü günümüzde bir cep telefonu almaya kalktığımızda inanın hep şunu sorarız bir üst modeli varmı,yeni modeli ne zaman gelebilir gibi değişik soruları  hep soruyoruz(bu belki dar bir örnek çünkü her ay yeni bir şeyler çıkıyor).
 Aldığınız  araç kasası yinede güzel duruşu var güle güle kazasız kullanın derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Hocam 2 ci vitese atınca şansızamandan trim sesi gibi bir sürtme sesi geliyor. bu sıfır corollalarda zamanla geçen bi sesmiş sanırım bir bilginiz varmı? burdan yürüyüp bayiyi sıkıştırıyım olmadı😃

Mesaj Birleştirildi: Haziran 15, 2016, 16:00:58
Şaka bir yana olumsuz olumlu yorum yazan herkese teşekkür ederim. Corollamızla barıştık bi çay içtik iftar yaptık aramızdaki buzlar eridi. Fazladan verdiğim 2 3 binde nazarlığı olsun corollamın. Barışma sürecinde katkısı bulunan herkese teşekkürler, Allah herkese nasip etsin kazasız belasız günler geçirin

Mehmet bey, olay budur. Sizi tebrik ediyorum. Aracınızı güle güle, keyifle kullanın.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1000
10 Mayıs 2016 da 1.6 advance paketini Ankara ALJ den satın aldım. Aracı alırken temmuz ayı içerisinde makyajlı kasa çıkacağını tahmini 76.000 TL gibi bir rakama satacaklarını bana söylemişlerdi. Ben bile bile 71.500 e almayı tercih ettim. Moralinizi daha fazla bozmak istemem ama 1.33 life paketi 52.000 TL ye bırakmışlardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kilometre: 1071
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
aracınız hayırlı olsun ben makyajlı aldım da ne oldu emin olun makyajsız 1.33 life daha güzel en azından yol bilgisayarındaki verileri incelemek için çubuk ile uğraşmıyorsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Aracı alan beyefendiye tavsiyem, aracını satıp daha ''kaliteli'' bir araç alması olur. Benim de başıma talihsiz bir olay geldi ki konusu mevcut. Aracı satıp kurtuldum ve şu anda başka bir araç aldım. Merak eden arkadaşlar için TSİ motor desem yeterli diye düşünüyorum. Geriye baktığımda başıma gelecek varmış diyorum ve en az zararla atlattığım için çok şanslıyım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 799 kere teşekkür edildi
aracınız hayırlı olsun ben makyajlı aldım da ne oldu emin olun makyajsız 1.33 life daha güzel en azından yol bilgisayarındaki verileri incelemek için çubuk ile uğraşmıyorsun...
siz ciddi misiniz direksiyonda tuş yok mu ?

o ne ya toros mu bu alah aşkına  >:( >:( >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
adam aracı aldı,barıştı,çayını bile içti şimdi çift okey e dönüyor arkadaşlar :) aradaki yazışmaları okuyun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Bulutların Üstü Hep Güneşli
  • Kilometre: 267000
  • Model Yılı: '96
  • 56 kere teşekkür etti
  • 60 kere teşekkür edildi
öncelikle aracınız hayırlı olsun. kazasız belasız günlerde kullanın. kısa kesecem kafa ütülemek istemem. yıllardan beri bir çok firmanın makyaj furyası aldı başını gidiyor. esasına bakarsanız arada bir kaç nikelaj , far , çıta,eşik , plastikler......vs önemsiz farklar var. esas bütün gövde yapısı aynı,. hatta belli bir süre sonra bu farklarıda pek farkedemiyorsunuz. gidip beğendiğiniz aracı aldınız ödemesi yapıldı ehhh isterse 1 gün sonra 50 çeşiti çıksın bu pek önemsenecek bişi değildir. hatta kafaya takmaya bile değmez. arabayı parkedersin tavana tuğla düşer al sana değer kaybı 15000 lira bir anda buhar oldu. siz beni dinleyin boş verin her şeyi ananızın hayır duasını alıp sağ salim binmeye mutlu yarınlara bakın. 2 yıl sonra kimse makyaja bakmayacak bile. 2016 corolla temiz bakımlı az km diye internete atar aldığın fiyata satarsın merak etme. 1991 modele ben 13000 lira saydım aga sıfır özellik. bana klimalıoyı 8000 e verdiler almadım. abimde gecen 24000 e 1997 model aldı. mesele bu abicim sen arabana bakıver gerisini de boş ver.  :saygi:
Spastik_Serçe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi

Jettalarda da baz model olanlarin direksiyonu bombos.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
Ne olursa olsun kasanin yenilenecegi bilgisi verilmeliydi. Arada 20 gunluk az bir zaman da varmis. Müsteri yenisini alir ya da almaz bu onun tercihidir. Ayrica herkes bizler gibi interneti ve forum sitelerini aktif kullanmayabilir. Bu durum aliciya yuklenme sebebi ya da suclama nedeni olamaz. Ote taraftan mahkemelik bir durum olsa alicinin kazanacak oldugunu sanmiyorum. Ancak Yaklasim boyle olmamaliydi. Bilgi verilmeliydi.

Bu arada araciniz hayirli olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
@Mehmet Mutlu (38121) Arkadaşların dediği gibi bazı bayiler eldeki araçları satmak için bilgi vermiyorlar, aracı almadan önce araştırsaydınız bilgi sahibi olurdunuz. Moralinizi bozmaya gerek yok uzun süre binecekseniz kaybınız olmaz. Bu işin sonu yok 1-2 yıl sonra yine kasa değişecek.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kilometre: 1071
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi

aracın direksiyonunda trip tuşu yok gösterge panelindeki çubuğa basıyorsunuz.. 1000 km bakımında elektrikçi usta geldi o da bulamadı trip tuşunu ben gösterdim hatta direksiyon ve gösterge panelinin komple resmini paylaşabilirim..

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 04, 2016, 21:36:23
Jettalarda da baz model olanlarin direksiyonu bombos.

jettaların bildiğim kadarıyla trip tuşu ayrı bir yerde en azından gösterge panelindeki şahin çubuğunda değil ayrıca bende şuana kadar toyotadan başka arabaya binmedim.Kötülemek için değil bu söylediğim bir jetta ile corollayı kıyaslamak olmaz. Jetta başka bir araç bence..