0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
birkaç ay önce başıma gelen bir olay. aksiyon 39.saniyede başlıyor. ilgili şahıs yeterince hızlı gitmediğimi ve ona yol vermem gerektiğini düşündüğü için başıma gelenler. 39. saniye öncesi araç arkamdan büyük bir hızla geldi ve defelarce selektör yaptı. halbuki rahatlıkla sollayıp geçebilirdi.https://www.youtube.com/watch?v=izOBQiai8vwsonuna kadar izleyin.
Adem Bey sizin de tahriklere kapılmayıp durmamanız yerinde olmuş.Bazı 3-5 kuruş parayı adamlıktan üstün gören şahıslar yol benim havasına kapılabiliyor.
neden sadece karsı atarfın atar yaptıgı kısmını yayınladınız? ızledıgım kadarıyla kabahatlısınız karsı tarafta bıraz agresıf olunca bu olaylar yasanmıs. range surucusunun yaptıgı dogru degıl ama sızde orta serıtte cok yavas gıdıyorsunuz. bellıkı vatandas sızden gerılerden cok yol ıstemesıne ragmen ısrarla yavas gıtmeye devam etmıssınız sonra da orta serıte gecınce bu talıhsız olay yasanmıs. sagınız bombos sagınızdakı arabalar bıle sızı gecıyor neden en sag serıtte ılerlemıyorsunuz? mılletın ısı gucu var o yol ıstanbulun en ıslek yollarından bırısı mıllet sızın keyfınız yuzunden yolda kaplumbaga gıbı gıtmek zorunda degıl. yavas gıdıyorsanız trafıgın durumuna gore orta serıtten veya gecın en sagdan yola devam edın. adem bey yoksa ıstanbulda bu tarz hareketlere cok maruz kalırsınız.
Eyüp bey yazdıklarıma inanıp inanmamak size kalmış. Video nun öncesinde veya daha da evveliyatında bahsettiğiniz gibi bir olay yaşanmadı. Bu kişiyi de aracıda daha önce görmüşlüğüm yoktur. Videonun tamamı uzun olduğu için koymadım sadece. Hız sınırının 80 olduğu yol ve hava şartlarının gayet güzel ve serbest olduğu bir durum da 50 ile orta şeritte gittiğim ve bu kişi ona yol vermem gerektiğini düşündüğü için bunlar başıma geldi.. Kaldı ki ben yavaş gittiğimi düşünmüyorum. Sizin yazdıklarınız daha çok bu kişinin yaptıklarını haklı çıkarmaya çalışmak gibi geldi ki bu beni üzdü. Belki de yakın zaman da bahsettiğiniz gibi bir olay yaşadınız bilemiyorum. Ama bu olay farklı gerçekleşti. Yani o kişi yavaş gittiğimi ve ona yol vermem gerektiğini düşündüğü ve benim de aynı yol ve hızım da devam etmeyi tercih ettiğim için bu kişi beni öldürme hakkına sahip olduğunu düşünüyor. (Olay sonrası olayı polise intikal ettirdiğimi de belirtmek isterim.) Benzer bir olayın kimsenin başına gelmesini istemem gerçekten.
Adem bey, oncelikle paylasiminiz icin tesekkur ederim. Hava sartlarinin gayet guzel ve serbest oldugu 3 seritli bir yolda orta seritte 50km hizla giden soforu bize gosterdiginiz icin sagolun. Size gore herhalde en sag serit 30km sonra 50km en sol serit ise80km hizla gidecek. Size mantikli geliyorsa gidin. Ancak siz kaza yapan degil kaza yaptiran soforsunuz. Ankarada dahi orta seritten 50 ile giderseniz ayni muamele ile karsi karsiya kalirsiniz. Hatalisiniz.
adem bey ınanmama gıbı bı sey demek ıstemedım sadece vıdeo neden karsı tarafın atraksıyon yaptıgı yerden baslıyor. kendınız dıyorsunuz zaten vatandas daha gerılerden sızden yol ıstemıs sızın sol serıtte 50 km hızla gıttınız bolumden yayınlasaydınız keske. hız sınırı 80 km olan yolda yol bos oldugu halde sız 50 km hızla sol serıtte gıdıyorsunuz arkanızdan boyle luks bır arac sızden yol ıstedıgı halde sag serıt bos olmasına ragmen ınatla 50 km hızla sol serıtte veya orta serıtte gıtmeye devam edersenız eger ve arkanızdakı araclar sızden yol ıstıyorsa yol vermek zorundasınız. sız kurallara uyarsınız bır baskası uymaz ama bu demek degıl kı sırf kurallara uymak ıcın sol serıtte yolu rehın alacaksınız yol bos gecın orta serıte veya sag serıtten devam edın. ben adamın yaptıgının cok yanlıs oldugunu soyledım o kısmı okumadınız galıba ve adamı tanımam etmem nıye haklı cıkarmaya calısayım. demek ıstedıgım ıstanbulda bu sekılde arac surersenız bu tarz cok olaylarla karsılasırsınız adem bey ıstanbulun ıtı cakalı bıtmez. haberlerde her gun ızlıyoruz mıllet yol verme kavgası yuzunden bırbırını bıcaklıyor yada olduruyor. bence gerek yok bu tarz ınatlasmalara gecersın saga bırak defolsun gıtsın nereye gıdecekse. vıdeoyu ızledıkten sonra sızın yavas gıderek trafıgı engelledıgınızı dusunuyorum arkanızdakı arfaca yol vermeyıp ınatla 50 km hızla ılerlemenız sonucu bu talıhsız olay yasanmıs. tekrar soyluyorum ne olursa olsun trafıkte boyle seyler yasanmamalı. Allah'a sukur basıma boyle bı olay gelmedı gelmezde cunku sızın gıbı ısı bu sevıyeye getırmem hızımı gıttıgım serıde gore ayarlarım yol ısteyene yol verırım. sayet ben hızlı gıdıyorsam ve sızın gıbı sol serıtte veya orta serıtte 50 km hızla gıden olursa ısrarla yol ısterım oyle tehtıt etmeler arabayı onune kırmalar falan bıze yakısmaz ısın gucum yok bırde polıs mahkeme kapısıyla ugras bence gereksız hareketler. bı yol verme ınadınız yuzunden karakolluk olmussunuz hıc gerek yok bence.
Adem bey kusura bakmayın ama diğer arkadaşlara bende hak veriyorum.Orta şeritte 50 km/h ile gittiğinizi belirtmişsiniz ve aracın biri (size ne yaptığı ayrı konu) sizden yol istemiş sizde vermemişsiniz. Hava şartları, trafik durumu vb durumlarda kendinizi ve diğer sürücüleri tehlikeye düşürmeden araba kullanmak en birinci görevinizdir. Yavaş gitmekle zaten kusurlusunuz yol vermemekle ayrı kusurlusunuz.Range Rover sürücüsüne diyecek birşey zaten yok. Magandanın teki ve belindeki ile cebindekinin esiri olmuş.Siz, size yapılanı bizlerle paylaşmışsınız teşekkür ederiz paylaşımınız için lakin sizde göz göre göre suç işlemişsiniz.İşlediğiniz bu suç 46/2-a bendine göre 199 TL cezayı gerektirir.Bence sizi eleştiren arkadaşlara kızmak yerine şapkanızı önünüze koyup düşünün...
neden bu kadar tepki verdiğinizi anlamıyorum. sizde tabi istediğinizi düşünmekte serbestsiniz. Burada sadece video paylaşılıyor. Sizler ise mahkeme kurmuşsunuz yargılama yapıyorsunuz. Kusura bakmayın ama yazdıklarınızı doğru bulmuyorum. Mesaj Birleştirildi: Haziran 06, 2016, 22:16:06Emin bey çok uzun yazmışsınız ama ben konuyu daha fazla yazışmak istemiyorum. Fikirleriniz için teşekkürler.