0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracı açık arttırmada satıyorlar, satışı araç sahibi ihaleyi kazanana yapıyor. ihale bedeli 30.000 diyelim 30bini alıcıdan kalan bedelide sigortadan 1-2 hafta içerisinde alıyorsunuz.
Arkadaşlar teklifi kabul ettim aracın bütün evraklarını gönderdim 8 gün içerisinde paranın yatacağı söylendi aracı 78 bin tlye almıştım bu arada kazadan sonra aracımı kabul etmeyen bayiiye gittim aynı araçtan tekrar satın aldım hatalı oldukları için güzel indirim yaptılar aracımdan çok memnundum zaten 1 yıl model yükseltmiş oldum herşey için sizlere çok çok teşekkür ederim.Oğuzhan bey farketmemişim kusura bakmayın bütün bunlar olurken acentam olaya sonradan dahil oldu 1 2 kere experi ve kaskoyu aradılar bilmiyorum ne kadar etkisi oldu en son bugün 78 bin teklif ettiklerinde kendileriyle görüştüm onlarda kaskoyu tekrar aradı bana daha detaylı anlattı neden poliçe bedelinin değil 78 bin ödendiğini bende kabul ettim
Çok şükür mağduriyetiniz giderilmiş. Sıkıntıdan kurtuldunuz artık sevindim adınıza .Bi soru soracağım;Peki araba kaskolu olmasaydı, karşı tarafın sigortası bu meblayı verir mi yoksa onarım mı yaptırırdı ?
Çok şükür arkadaşlar gerçekten çok rahatladım arabamın birebir aynısının olması da beni çok mutlu etti tekrar tekrar teşekkür ederim sizlere sağolun karşı taraf ile şimdi mahkemede görüşeceğiz bakalım neler olacak
Karşı taraftan şikayetçi olduğumu uzlaşmak istemediğimi karakolda belirttim kesinlikle vazgeçmeyeceğim duruşmada hakime makas videolarınıda sunacağım ömür boyu ehliyet verilmemesini isteyeceğim. Cebimden extra para çıkmadı ama diğer aracın kaskosuyla trafik sigortasını nakit ödemiştim onların iadesi için şimdi tekrar sorucam acentaya pert olan araçta sanırım iade olmuyormuş