0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok şükür arkadaşlar gerçekten çok rahatladım arabamın birebir aynısının olması da beni çok mutlu etti tekrar tekrar teşekkür ederim sizlere sağolun karşı taraf ile şimdi mahkemede görüşeceğiz bakalım neler olacak
Maalesef ülkemizde durum bu özcan bey bu olay avrupada olsaydı o arkadaşa çok ağır yaptırımlar uygulanırdı adam canıma kast etti resmen ölümden döndüm ama mahkemede hiçbir şey olmayacak yinede duruşmada herşeyi belirteceğim bakalım neler olacak göreceğiz
Aksam haberlerinde Avcilarda makas atan arac ile baska arac kavga ediyor.En sonunda makas atan arac sürücüsü ne diger aractakiler 5 6 el ates ediyorlar.Hic üzülmedim aksine sevindim.Bazen böyleleri ne gerekiyor.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben özel halk otobüsü şoförü ile mahkemelik oldum. Hakime hanım adama "çok iyi b.k yedin, trafikte milletin canına kasıt ederek sürmeye devam et" demediği kalmadı. Bende fırça yedim şikayetçi olduğum için
peki bu habere ne demeli http://www.ensonhaber.com/makas-atan-surucu-rot-balans-ayari-yapiyordum-2016-05-16.html