0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar herkese merhaba henüz 5 aylık sıfır km aldığım aracım sorumsuz ehliyetsiz bir insan tarafından bu hale geldi bakırköy sahil yolunda diğer şeritten üzerime uçtu bu araba tamir edilir mi servis 45 bin masraf çıkarttı airbagler açılmadı exper tam bir şerefsiz çıktı pert gözükmüyor dedi servisin çıkarttığı 45 bin tllik masrafın işçilik ve kdvsini düşmek zorundaymış onlar düşünce pert için gerekli orana çok yakınmış ama pert gözükmüyormuş şuan kasko şirketime itiraz dilekçesi gönderdim şuan tam 13 gün oldu hala bir ses yok
Şu kadar söyleyeyim bu araç perte çıkarmayıp orijinale yakın toplayabilecek ülkemizde Toyota servisi varsa. Aracının anahtarını o servise teslim ederim!
Arkadaşlar şimdi kaskodan aradılar 78,750 tl veriyorlar bu tutardan bir lira daha fazlasını veremiyorlarmış direk onarıma düşüyormuş yeni değer klozumu belirttim aracım pert olacak durumda olsaymış poliçe bedeli olan 83 bin ödenecekmiş ama şuan onarım gözüken arabayı perte ayırdığımız için en fazla bu tutar ödenir dedi sizce ne yapmalıyım bu tutarı kabul etmelimiyim şuan sıfırı 82,400 gözüküyor.
Aldığım bayiideki acentaya arattırdım oda tekrar izah etti onarım yapılırsa çok büyük risk alırsınız dedi değer kaybı için uğraşıcaksınız dedi 40 bin tllik zarardansa 4 bin tl bişey değil bence dedi ben kaskoya bir avukatıma sorayım dedim tabi dedi isterse avukatınız yazılı olarak mail yoluyla gönderirim herşeyi dedi ne yapıcam bilemiyorum
Arabayı perte ayırmayıp nasıl para veriyorlar ki?Araç sizde mi kalacak?Çok çelişkili geldi bana. Pert kayıtsız olarak yaptırıp satacaklar heralde.
Çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış. Araç perte çıkarılır, zaten çıkarılmaması tam bir zeka geriliği olur.