0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kıllı kılsız muhabbetine girecem bak şimdi adamı deli etme misina bağlayıp açılan kapağı içerden makaralı sistemle çekeriz
bu iş için düğme baktım ben de .hazır düğmeler var ama üzerinde alaksız şeyler yazıyor.
misinayı saracak ufak bir motor iş görür aslında
Ule daha dur, olup olmayacağı bile kesin değil, doğmamış çocuğa don biçtin hemen Mesaj Birleştirildi: Haziran 10, 2016, 23:40:07Tekere bağlayıp hareket edince kapanır hahah
Talat hocam bu tarz butonların ömrü az oluyor şöyle start stop tuşları gibi bişey daha iyi olur kanaatindeyim. Birkaç saniye basılı tutunca devreye giren Mesaj Birleştirildi: Haziran 10, 2016, 23:33:50Aynı soruya maruz kalıyorum kumandayla açıyorum o iş kolay önemli olan kapatmak onuda yapsana diyorlar.
Yaşar el at şu işe, vurdurarak çalıştıracaz az kaldı vurdurmak derken yanlış anlaşılmasın
Bagaj kilidinin açacak düğme Sıfır konumunda iken bastığınızda Bir konumuna gelmeyecek yine bıraktığında Sıfır konumuna gelecek.Sadece bir kere tetik yapıp bırakacak diyordu @Ahmet Güve (8047) Kendisi bağlantının nerelere yapılacağını biliyordu.Aliexpressten verelim siparişi Turuncu Ledli Park Sensörü tuşu bu işlem için uygun.Tuşun yanında soketin arka kısmının gireceği yeşil renkli sokette gönderiliyor.Ancak bu düğmeler çıt çıtlı olduğundan yani 0 ve 1 konumu olduğundan ufak bir işlemle 0 ve 0 konumuna getirilmesi gerekiyor.Toyotanın kendi orjinal park sensörü tuşuda (170 tl olan) çıt çıtlı bir tuş.Sonrasından @Murat Köse (28015) nin dediği gibi mor renki kablodan galiba pararel hat çekilecek ve düğmeye bağlantı yapılacak anladığım kadarıyla!Size ben bu işlemi aylar önce yapalım demiştim ama kimseden ses çıkmamıştı Yapacak yada Yapmak İsteyenler(Aklıma Gelenler)1 @Murat Köse (28015) 2 @Talat Serkes (28471) 3 @Bekir Uğur YAVUZCAN (29160) 4 @Burak Ulubir (32698) 5 @Ümit Otansev (7007) 6 @Ramazan ışık (30557) 7 @bahadır ersoy (8305) 8 @Cavit YORDAM (26016) 9 @Umut Ilik (34839) 10 @Uğur Gürkan (34764)
Bende öylesine takıldım zaten,yapan olursa haber etsin Bozmayalım arabalarınızı, sakata falan gelmeyin, sildim gitti
MerhabalarBildiğim kadarı ile sistem dediğiniz gibi çalışmıyor.O mor kabloya araç açık iken enerji geliyor araç kilitlenince enerji kesiliyor.Kabloda enerji varken kilit açma tuşuna basılırsa enerji kilit açma mekanizmasını çalıştırıyor diye biliyorum şemayı detaylı inceleme şansım olmadı.en doğru yorumu sevgili Ahmet Güve yapacaktır.Kolaylıklar dilerim.
Arkdaslar 2009 avensis aldım.direksiyonda bir problem var galiba araç 15000 km de fazla kullanılmayan bir aractı satliga çıkardılar ben aldım.direksiyon hareket halindeyken sağa sola çevirdiğimde takılı kalıyor tekrar ben topluyorum düzeliyor bu sorunu yaşayan yada bilgisi ilan varmı acaba
Talat hocam en yüksek teklifle ihale sana kaldı. Ümit beyin bahsettiği bagaja 2 ayrı kablodan elektrik gidiyor galiba (ben öyle anlamış olabilirim)
..
Ben denerim inşallah. Lakin bir sorum var. Şimdi bagajı açarken anahtar yanımızda gidiyoruz ve sensör orada olduğumuzu bilip bagaja basınca açıyor. Acaba biz araç içinde olunca bagajda ki sensör bizi görmeden düğmeye basınca açılacak mı? Bilmediğim için soruyorum. Bu arada ilgili resmi özelden gönderebilirsen salı günü boş dersimde deneyebilirim inşallah
Yok Talat araba içindeykende arkadan birisi bagajı açabiliyor. İyi kide açabiliyor hepten rezil olurduk açamasalardı.İlgili resim yok Talat, sildim gitti