0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sistem çıkışı mosfet değil yani max 4x40w olduğunu düşünüyorum. Büyük hoparlör takıldığı için sistem hoparlörü besleuyemeyecek ve ses biraz fazla açılınca boğuk çıkacak ya da daha az çıkacaktır. Amfi olmadan boşa kürek çekmek olur ha bu beni kanaatim bu işin erbabı değilim.
Talat hocam anfi var araçta bakalım nasıl olacak
Alman araçlarda var genelde bu özellik Murat beyBenim pek hoşuma gitmiyor bazıları direksiyon az bir şey dönse yanıyor bazıları tam cevirince
Sis farı ampulunu zırt pırt değiştirmek için harika ve bir o kadar da gereksiz bir özellik (bana göre tabiki)
Demin balkondan bir araba gördüm hoşuma gitti, adam hangi yöne dönecekse o tarafın sis farı yanıyor. Gerçi adam sinyal falan verme özürlü ama bu olay hoşuma gitti. Virajlarda falan iyi olabilir bizimkisi gibi dönmeye duyarlı dönen kısa farları olmayan için. Gerçi bu olayı nasıl yapabiliriz düşünmek lazım
Abi benim 2000 model Uno'mda vardı içeriden bagaj açma @Murat Köse (28015)
Abi ampul patlayacak diye bu gayet yararlı özellikten neden mahrum olalım ki? Sinyal ampulu patlayacak diye sinyal vermeyelim. Bizim zenonların ömrü bitecek diye selektör atmayalım.. Böyle uzar gider.. Ampul denilen şey sarf malzeme sonuçta. Ben yapsam böyle bir şey kesinlikle sislere performans ampulu de takarım daha iyi aydınşatorSinyali bağlanan modeller var çifti 30 40 TL tr de. Ayrıca direksiyona açı sensörü takıp sağ ve sol sis farı bu açan yerli üretim modüller var piyasada. Bir ata düşündüm ben ama neden var geçtim hatırlayamadım [emoji4]
Murat abi sen su bagaj işine bak bari.bir düğme ile içeriden açsak iyi olur. Bagaj kilidine paralel hay çekip düğme mi koymak gerek acaba
Benim Kiada da vardı Mehmet, Telli çekme kolu koltuk altında. Buna da yapılır yok sıkıntısı ama hiç uğraşasım gelmiyor. Mesaj Birleştirildi: Haziran 08, 2016, 11:08:29Aha bak bundan da soğudum yaaaa, Talat daha önce görmüş bilmiş düşünmüş hahahahaha satacam arabayı yaaa başka marka alacam,
Bagaj içinde mekanik açma teli var biliyorsunuz,oradan bir ip bağlayın işlem tamam
Özellik yoksunu bu arabalar napcan işte Murat Bey. Mesaj Birleştirildi: Haziran 08, 2016, 11:16:45Avensislerde, ae101 ler gibi bagaj açılınca amortisör yada yay yok mu kapağı yukarı kaldıran ?
İyi fikirmiş. O ipi de dışardan aldığınız bir kapı motoruna bağlayın, al sana kumanda ile bagaj açma.
Modül bu http://www.hepsiburada.com/performance-adaptif-sis-fari-sinyal-modulu-p-OTM37A088
Evet ama ilave bir kumanda daha taşımak lazım sırf bu bagaj için saçma yani.... Mevcut kumanda dan yapmak lazım, kumanda da düğmesi var bagaj açmak için ama gördüğüm kadarım ile sinyallere tetik gidiyor başka sadece o tuşla çalışan bir yeri olsa oradan tetik alıp işlem devam edebilir ama bilmiyorum gerisini
Kumanda da o tuş varsa, mutlaka modul kısmında da çıkışı kesinlikle vardır. Sen detaycı adamsın, bulursun aslında.
Dönüşe duyarlı sis farını hatırladım. Bu özelliği olan araçlarda sis farı yanında 2.ampul varmış bu yanıp köşeyi aydınlatıyormuş. Bizimki direkt karşıya aydınlatacak. Adam 1970 yılında viraja duyarlı farı aracına koymuş. Bizim ultra yalın üretilen araçta aydınlatma teknolojisi olarak sadece edisondan kalan sarı mantar ampuller var. Yine kızdım oruç oruç bak başım ağrıdı!. Murat abi dönüşe duyarlı yapmışlar 180 lira gibi bir şey galiba. Çinden ucuz bulursak yaparız belki [emoji23]