0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En kolay bakma yöntemi, el feneri yada cep telefonu flaş ışığını kutuya dayayıp diğer tarafından bakmak. Hemen yağ çizgisi belli oluyor.
Hayır benimki en kolay hic bir alete gerek yok [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Doğru senin yağ baya karardığı için ışık tutmadan da belli olur
hocam t27 kullanıyorum sanki benzin göstergesindeki çubuklar dibe yaklaştıkça daha çabuk kayboluyorlar böyle birşey olabilir mi yoksa psikolojik mi
Hayırlı akşamlar arkadaşlar herkesin ramazanı şerifi hayırlara vesile olsun..t27 de ön kapılardaki kolonlar 6x9 mu oluyor pioneer 600w ile desteklemek istiyorum uygun olurmu acaba tabi anfim kaldırır ise
Öncelikle herkese iyi ramazanlar. Güzel konu olmuş Talat hocam. Benim sorum şu. Direksiyonu tam sağa veya sola çevirdiğimde direksiyonda sadece şoförün duyacağı ve hissedebileceği bir sarsinti oluyor . Hani nasıl desem 'tık tık' şeklinde. Rahatsız edici değil ama yine de merak ettim. Başka benzer durumu yaşayan var mı diye?
Mafsal hangi parça oluyor çok bilmiyorum ama bu bir sorun mu olması normal mı onu da bilmiyorum. Mafsal sesi.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-pioneer-ts-a6995-600w-pro-kapinda-ode-muthis-firsat-284803042/detayBu ilana takıldım fiyat cok uygun geldi bana hemde 600w .satıcıya sordum bakalım menşei neresi 450w lar daha pahalı falan gibisine sordum bakalim cevap ne verecek