0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaa bırak o arabaya yapılırmı
Açık hava filtresi denen şey nedir ne değildir bilmiyorum. ne katacak arabaya
Arabaya birşey katmaz 1-3 bg belki ama bana katacak önceki yazıda da belirtmiştim tatmin etme hakkında
Umut bahsettiğin işlem motora 1 beygir bile katmaz ancak çıkan ses doğrudur insanı tatmin eder ve 0-100 hızlanma 7 saniyeye düşmüş hissi yaratabilir.Heves meselesi yapılabilir bence neden olmasın!Bir arkadaşım Honda Civic Coupe aracına yapmıştı gayette güzel olmuştu.Abartıya kaçmadan güzel ve tadında bırak derim.Not:Yeni gelecek Honda Civic Benzinli Turbo 1.5 litre 170 beygir olarak geliyormuş.0-100 km hızlanma 7.0 saniye.Şimdiden söyleyim araba yok satar Turbosu 1250 devirden başlayıp 5000 devire kadar besleme yapabiliyormuş.Yakıt tüketimide fena değil bu değerlere göre!
Tamam buradan ekmek çıkmadı sessiz sedasız bi aksesuarcı bulup kendimi kaziklattiricam yani olay buraya gidiyor
bizim içimiz geçmiş Umut, sen bize bakma biz led med takıp mutlu olanlardanız bu işin mekaniğini anlasam yorum yapardım da bilmiyorum. Ön kaputtan delik açıp içeri hava mı alacaksın? Hava filtresi önemli toz toprak girmemeli motoru çizdirirsin Mesaj Birleştirildi: Haziran 10, 2016, 15:27:47Burada resimde görünen işaretli mor kabloya şase yaparsak bagaj açılır. Kapı otomatı gibi bir düğme koymak lazım
Talat bu mor kablo bizim bagajdaki bagaj açma düğmesine gidiyor ordaki düğmeye basınca bu şase ile irtibata geçiyor ve bagaj açılıyor. Bu kabloya ek atıp bas bırak bir anahtar ile içerden şaseye irtibat verebiliriz. Verince içerden düğmeli bagaj açma işi hallolur. En azından öyle düşünüyorum.2. Olay da anahtardaki boşta duran bagajı açmayan düğmeyi kullanarak uzaktan bagajı açmak. Bunun içinde elonun otomatik rölesi var bir kaç arka arkaya basma ile tetiklenen. Şimdi bu röle ile normal kapıları açma düğmesi ile tetik almak kolay ama bu boşta duran gerçek bagaj açma düğmesini kullanmak istiyorum. Acaba o düğmeye basınca ne tetikleniyor. Onu bulup bu elo röle ile tetiği oradan almak lazım. Burada @Ahmet Güve (8047) üstad devreye girerse bize yol gösterirse olur bu iş Allahın izniyle. Ben bütün kabloların yerini buldum. Bagaj motorunun artısı da o resimdeki yerin sol alt köşesinde.Mesaj Birleştirildi: Haziran 10, 2016, 21:29:57
Akıl akıldan üstündür Talat kollektif akıl herşeyi çözer Allahın izniyle Bekir hoca da bu işi çözer nasipse, benim görsel olarak gördüğüm bu anahtardaki bagaj düğmesi sinyalleri tetikliyor, oradan tetik alsak sinyal yandıkça bagajı açarsa sakat olur. Hiç bu elo tarzı röleleri kullanmadığımdan bilemiyorum ne nasıl olur.
içeriden bagaj açmak nasıl bir fayda sağlayacak ki aynı şekilde kapatamadıktan sonra