0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cok uygun dedigi bence 150 tl civari demiştir abi.Boyan yeni hare ler var.Scholl s30 tarzi birseyle rahat alirsin.Üstüne bir ipa sonra bsd.Ikinci el makine s3 s30 be bsd alsan sana 300tl yi bulur.Ama 6 7 araba yaparsinLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla sanayide uygun diye 150 tl ye yapan cok yer var. Ama boyanın daha beter icine ediyorlar.Yukamasi kili pastasi temizlemesi wax i derken birgun.Çektiğin eziyete değermi vallahi d150 tl ye yapilmazLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi fiyatları tam bilmiyorum fakat 150-250 gibi rakamlara yapılacak iş değil. Tabi iyi bir uygulama için söylüyorum. Fiyatlar konusunda bilgilendiren olursada sevinirim. iPhone cihazımdan tapatalk ile gönderildi.
300TL fiyat verdi, 250TL ye indirdi(nakit olmak koşuluyla) kil dahil herşeyi yapacağını ve o hareler kesin gideceğini söyledi, tam emin olmamakla beraber uygun geldi. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aydin abi yikamada firca kullanir kendin yikamazsan 6 ay surmez abi söyleyeyim.Bence sen bunlara dikkat edemezsin.35 tl ye bsd al metrodan yikamadan sonra sık sil parlat keyfine bak.Satarsin zaten LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tuncay bana sanki fırça ile falan alakalı bir durum gibi gelmiyor. Sabahtan tartışmıştık, boyaya ufak bir taş çarpsa bile atıyor kaldı ki hava da bir sürü kum tozu falan var ve 120 km hızla gidince bunlar kesin boyanın anasını ağlatıyordur.
Abi fiyatları tam bilmiyorum fakat 150-250 gibi rakamlara yapılacak iş değil.
Benim arabaya sadece boyası için 750 TL verdiler Mahmut. İçini de galeri 150TL'ye temizlettirdi. Nasıl temizlikse artık
Abi dört dörtlük bir uygulamanın hakkı bu . Binek arabada en iyi ihtimalle 500 olur . Bunu hakkıyla yapanlar için söylüyorum . Abi iç temizleme konusunda connecti gördün ben o arabayla 6-7 saat uğraştım 150 tl ye tam temizledilerse helal olsun . Normalde 250 den aşağı yapmazlar .
Yok yahu ne tam temizlemesi. Bugün arabanın dışını, motorunu ve davlumbazların içini en ücra noktalara kadar süngerle yıkadım. Şöyle söyleyeyim 6-7 saat uğraşmaktan kurtardılar beni. 2-3 saat kadar işim var. Halısı tertemiz, tavanı temizlediler zaten. Deri koltuklara ciddi bir temizlik yapıp bakım sütü ile tazeleme yapmam gerek.Boyasına bugün alıcı gözüyle baktım sanırım tavanda beyaz boya serpintisi var. Nasıl çıkar bilmiyorum ama boyasına şimdiye kadar bir kere bile cila atılmamış diyebilirim o derece mat ve bakımsız
Nereye kadar o hareler ile baş edeceksin Aydın??
Abi şimdiden kolay gelsin seni bilmem ama ben arabayla uğraşmaktan zevk alıyorum . Tavan için abi kil uygulamayı deneyebilirsin büyük ihtimal işini görür .
Aşk ile uğraşıyorum desem yeterli olur mu acaba? Partner ağız tadıyla birşeyler yapmama hiç müsade etmedi. Satmadan sanırım bir hafta önceydi detaylı bir iç dış yıkama yaptım, lastiklerini plastik kısımlarını Atas süt ile bir güzel parlatmıştım.Bu arada müsait zamanda klima dezenfeksiyonu da yapacağım. Üstüne bir de vanilya koku bombası patlattım mı değme keyfime